Media

Prioritatea momentului: S-a renovat capela Spitalului Judetean

Capela

Dezamăgire

S-a deprofesionalizat şi singura televiziune locală adevărată, cu din ce în ce mai multe emisiuni împrumutate şi muzică populară cât cuprinde!

Păcat!

Informaţii vitale pentru sănătatea severinenilor nepublicate de DSP Mehedinţi şi Primărie

Instiintare Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi


Prin adresa nr. 4047 din 03.09.2010, emisă de către Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi şi recepţionată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “DROBETA” în data de 07.09.2010, am fost informaţi că în urma măsurătorilor efectuate în data de 31.08.2010, la fântânile publice din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, au rezultat neconformităţi microbiologice şi chimice (depăşirea valorilor concentraţiilor de nitraţi - mai mari de 50 mg/dm3 concentraţia maximă admisă), după cum urmează:

Read the rest of this entry »

Reziduurile toxice în Mehedinţi

BaziasMăsurătorile făcute de specialiştii de la Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) în zona Baziaş arată că apele Dunării se încadrează în parametrii normali de calitate, testele urmând să fie făcute la interval de patru ore, în aşteptarea unor eventuale urmări ale accidentului din Ungaria.

Read the rest of this entry »

Despre apa noastră şi „Cernobâl-ul” unguresc

Membranele osmotice sunt singurele care ne protejează de metalele grele şi radioactive din Dunăre 

Read the rest of this entry »

Parlamentarii PDL Mehedinţi supăraţi că li se reduc indemnizaţiile cu 25%

Conform informaţiilor de la Antena 3 din cadrul emisiunii Biz Bazar, la întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu parlamentarii PDL şi independenţi pentru a discuta măsurile de criză care urmează a fi luate, unul din parlamentarii mehedinţeni, o doamnă conform reporterului, a început să ţipe la Emil Boc de supărare că se pune în discuţie reducerea indemnizaţiilor de cazare ale parlamentarilor care nu au locuinţă proprie în Bucureşti.

http://inregistrari.antena3.ro/view-25_May-2010-Bizbazar_cu_Moise_Guran-...

Banc...

- Bă se scu,fundă ţara!...

Silviu Prigoană lansează două televiziuni în Mehedinţi

Silviu PrigoanăPe 15 aprilie 2010, Silviu Prigoană a depus 101 cereri de înregistrare pentru mărci de tipul „nume oraş TV”. Pe 21 aprilie 2010, au fost înregistrate câteva zeci de solicitări pentru cumpărarea domenilor web aferente mărcilor vizate de Silviu Prigoană.

Pentru Mehedinţi, canalele TV se vor numi "Drobeta-Turnu Severin TV" şi "Orşova TV".

Read the rest of this entry »

artificii zilele severinului de pe telefon

</embed>

artificii zilele severinului astă seară în urmă cu câteva minute