admin: blog

La pescuit de şalău pe Dunăre

(Video: Cătălin Iriza)

Exerciţiu de logică. Hidrocentrala Porţile de Fier. 2007-03-07, România Liberă

Dosarul Portile de Fier a fost deschis in 2003
Ioan Talpes si Aureliu Leca, denuntatorii lui Tariceanu

Presedintele Basescu a anuntat ieri, la bilantul Ministerului Public, ca dosare cu greutate ale oamenilor politici se apropie de finalizare. "In ceea ce va priveste, estimez ca vor fi dosare grele care, mai devreme sau mai tarziu, se vor apropia de finalizare si care vor viza persoane politice importante", a spus presedintele Basescu, cerandu-le procurorilor aplicarea fara discriminare a legii, indiferent de campaniile la care vor fi tinta. "Este in mana dumneavoastra crearea sentimentului pentru romanul de rand ca nimeni nu e mai presus de lege. Daca vom continua sa nu avem curaj sa ducem pana la capat dosare de oameni importanti, nici un roman nu va crede ca nimeni nu este mai presus de lege. Am la dumneavoastra aceasta rugaminte: sa ne tratati pe toti cei 22 milioane de romani in mod egal", a subliniat seful statului.

Read the rest of this entry »

Idiocraţia

Un film care merită vizionat. Din păcate, singura varianta completă online pe care am găsit-o are discuţiile dintre personaje traduse în limba rusă. Dar, pentru o mai bună înţelegere, vă prezint mai jos scenariul pe scurt.

Read the rest of this entry »

Cristian Paţurcă: Mai bine mort decât profitor?

Cristian PaturcaMai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.

Într-o garsonieră uitată de Dumnezeu şi de lume, a murit artistul Cristian Paţurcă, răpus de tuberculoză. Ajunsese să trăiască din mila prietenilor.

Cristian Paţurcă este autorul "Imnului Golanilor" cântat în Piaţa Universităţii în anii '90, ca protest anticomunist şi pentru democraţie.

Unul din mulţii anonimi idealişti. Proşti, zic unii. Proşti, dar buni, fiindcă dacă nu erau ei, nu ajuneau alţii azi să îşi petreacă uichendurile pe Coasta de Azur. Dar poate că nici noi nu ajungeam azi să murim de foame. Dar avem libertate!

Read the rest of this entry »

Scabrozitate abracadabrantă

Din Mehedinţeanul: "O stimată doamnă care face parte din protipendada severineană, ajunsă în hotarul vârstei de 50 de ani (sau măcar în imediata vecinătate a acestei vârste critice pentru femei), dar şi cunoscută ca fiind un foarte activ personaj politic... ... ... spasmele violente l-au făcut pe nefericit să se mânjească tot în propriul produs, din creştet până în tălpi, dar au şi determinat-o pe „doamna” de care scriem să apeleze, de urgenţă, la serviciile oamenilor de la Ambulanţă"... etc., etc.
 
 Dacă asta-i lumea bună mehedinţeană, mă bucur că mă aflu de partea cea rea a meterezei!

De ce...

... e aşa trist oraşul nostru sâmbăta seara?

Cristian Sallai între artă, sexualitate şi religie

Caderea inerului pazitor"Secretarul executiv al democrat-liberalilor din judeţul Mehedinţi, Cristian Sallai a realizat o serie de poze îndrăzneţe, care au adus proteste în rândul preoţilor, în fotografii apărând două femei goale într-o biserică"

"Cristian Sallai de la PDL Mehedinti a facut fotografii cu femei goale in biserica"

"Poza a socat mai multi preoti. Ei sustin ca fotografia respectiva este o incalcare grava a canoanelor crestine si, prin urmare, o profanare a unui loc sacru. Slujitorii bisericii spun ca lacasul de cult a fost profanat si ca trebuie acum resfintit."

Read the rest of this entry »

Comuna Ponoare, judeţul Mehedinţi - reportaj video pentru promovarea turismului

</embed>

Imagini din Drobeta Turnu Severin

Read the rest of this entry »