Blândul Doctor de Cancer

0
No votes yet
Your rating: None

www.doctornobel.ro

Cu vreo două săptămâni în urmă, alergând după cumpărăturile necesare Sărbătorilor de iarnă, l-am văzut trecând grăbit pe unul din acei doctori buni, doctor de modă veche – din ce în ce mai rari în peisajul nostru vital. Mergea şi el grăbit, terminase încă o gardă grea la Spitalul Judeţean – şi ne-am salutat din fugă.

Cu doar câteva zile înainte îmi spusese că vrea un echipament de purificat apa, semnasem şi nişte documente, apoi s-a răzgândit grăbit fiind să achite mai întâi nişte datorii mai vechi. Mi-a spus că mă urmăreşte cu atenţie la emisiunile Tv, apoi mi-a promis că îmi aduce o carte de biologie: „neaparat trebuie s-o citeşti pe asta!”.

Am mai povestit despre apă, despre cancer – el fiind chiar medic Oncolog, apoi iar despre apă nemulţumit că nu mai are timp să afle toate noutăţile legate de această minunată şi miraculoasă licoare divină, apoi alte griji ne-au mânat spre alte interese.

Am auzit siderat că a fost găsit zilele trecute mort în casă. Locuia singur şi se pare că nimeni nu l-a putut ajuta Atunci şi pe el!…

Moartea – Fiara pe care o cunosc atât de bine a biruit şi de data asta! A reuşit să elimine o piesă importantă, de forţă care îi încurca multe socoteli dar aşa-i la război: unul învinge, altul moare.

Am încercat să explic oamenilor cu care mă întâlnesc că trupul lor, organele lor MERITĂ cea mai bună Apă, MERITĂ cea mai bună armă de apărare, de luptă împotriva Ei, a Fiarei care aşteaptă rânjind invizibil…

Din păcate priorităţile lor sunt mereu altele şi amână lucrurile importante până într-o zi când, din păcate, este PREA TÂRZIU… Şi  iată că asta se întâmplă parcă din ce în ce mai des.

Dumnezeu să îl odihnească pe blândul Doctor de Cancer. Îşi va face vizita obişnuită tot la fel, în fiecare zi, dar de acolo de Sus, dintre crăpăturile tavanului scorojit pe care îl măsoară cu privirea ceas de ceas preamulţii nefericiţii nevindecaţi.

Technorati Tags:Technorati Tags: apa cancer decedat doctor filtre mort Drobeta Turnu Severin Boli Array

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.