Reţetă de Anul Nou

0
No votes yet
Your rating: None

Anul Nou

Se iau douăsprezece luni frumoase, bine crescute, fără amintiri de supărare, ranchiună şi ciudă. Se curăţă complet fiecare din ele de ură şi dorinţă de răzbunare. Se jumol toate urmele de meschinărie şi micime sufletească, eliberându-le astfel de toate stările neplăcute din anul care a trecut şi redându-le prospeţimea şi curăţenia cu care au sosit prima dată din marele depozit al Timpului. Se taie lunile în treizeci şi una de părţi egale. Nu încercaţi să faceţi toată treaba dintr-o dată, multe persoane greşesc astfel stricând din această cauză toate lunile, preparaţi fiecare parte în parte în câte o zi.

Puneţi în fiecare zi părţi egale de credinţă, răbdare, curaj, muncă (unele persoane omit acest ingredient stricând astfel aroma de odihnă), speranţă, fidelitate, libertate, bunăstare, odihnă (lipsa acestui ingredient este ca şi cum nu ai adăuga ulei la salată - nu renunţaţi la el), rugăciune, meditaţie, şi o cât mai bună analiză. Adăugaţi o linguriţă de binedipoziţie, un strop de distracţie, un vârf de cuţit de nebunie, un strop de joc, şi o ceaşcă plină de umor de calitate.

LA MULŢI ANI!

Technorati Tags:Technorati Tags: Societate Recreaţie Anul Nou LA MULŢI ANI! luni reteta reţetă Anul Nou luni LA MULŢI ANI!

1 comentariu on "Reţetă de Anul Nou"

medeor said on Sâm, 01/01/2011 - 04:30:

Cuvinte bune! Minunat!
La multi ani!

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.