Raporturi sexuale cu o minoră

0
No votes yet
 

În data de 03.01.2010, ora 22.00, V. DELIA, de 39 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a sesizat faptul că în timp ce se afla plecată de la domiciliu, fiica sa minoră, de 14 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o persoană necunoscută.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către echipa operativă din cadrul Serviciului de investigaţii criminale şi Biroul Poliţiei Rurale din cadrul poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a stabilit că în ziua de 03.01.2010, minora a plecat de la domiciliu împreună cu V.ALIN, de 21 ani, din comuna Şimian, sat Cerneţi, judeţul Mehedinţi, O. IONUŢ, de 19 ani şi O. TRAIAN, de 21 ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar pe raza localităţii Tunari, comuna Şimian, V. ALIN a întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta.

În ziua de 04.01.2010, minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Mehedinţi în vederea examinării medico-legale. S-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de raport sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de art.198 din Cod Penal.

Poliţiştii Biroului rural din cadrul Poliţiei municipiului Dr.Tr.Severin împreună cu lucrătorii postului de poliţie comunal Şimian, au stabilit că suspect de comiterea infracţiunii de raport sexual cu un minor, săvârşită în seara zilei de 03.01.2010 este V. ALIN, de 22 ani, din comuna Şimian. Cercetările continuă urmând ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr.Tr.Severin cu propunerile legale.

Technorati Tags:Technorati Tags: Justiţie Cerneţi Copii şi adolescenţi Drobeta Turnu Severin fiica Mehedinţi minoră raporturi sexuale Şimian Ştiri Tunari raporturi sexuale minoră Drobeta Turnu Severin fiica Cerneţi Tunari Şimian

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.