Gorjul îl dezamăgeşte pe poetul maratonist Laurian Stănchescu

5
Average: 5 (1 vote)
Your rating: None

Laurian StănchescuLaurian Stănchescu este foarte dezamăgit de autorităţile locale din Târgu Jiu şi de gorjeni; niciunul nu a luat parte la marşul „Pe urmele lui Brâncuşi” organizat de el sâmbătă, 30 octombrie. Acesta a dat covrigi de pomană la Hobiţa, unde a fost aşteptat de un autocar plin cu profesori şi cu studenţi din Mehedinţi, conform lui Gorj Domino. Pe 16 noiembrie Laurian Stănchescu va iniţia un alt marş al culturii, „Marşul Culturii Gorjenilor”, ca o ultimă încercare de a stimula cultura în Gorj.
 
 Din alte surse am aflat că Laurean Stănchescu a mai fost dezamăgit şi de bucureşteni, ca şi de locuitorii judeţelor aflate pe traseul unui alt marş organizat de acesta, de la Bucureşti la Sarmizecetusa, când a fost nevoit să alerge singur pe autostrada Bucureşti-Piteşti.
 
 Norocul lui cu mehedinţenii, care acceptă cultura în grup şi le plac covrigii.

Technorati Tags:Technorati Tags: Romania bucureşteni Bucureşti Gorj gorjeni Hobiţa În aer liber Laurian Stănchescu marş Marşul Culturii Gorjeniilor mehedinţeni Mehedinţi Pe urmele lui Brâncuşi poet Poezie Sarmizecetusa Ştiri Targu Jiu Gorj poet Laurian Stănchescu Târgu Jiu gorjeni marş Pe urmele lui Brâncuşi Hobiţa Mehedinţi Marşul Culturii

2 comments on "Gorjul îl dezamăgeşte pe poetul maratonist Laurian Stănchescu"

badeacartan (neverificat) said on Mar, 02/11/2010 - 16:56:

asa-i il mai cheama fraierian impostorescu. Unica idee geniala a acestui lemurian e aceea cu covrigii. cine stie cine a platit covrigii si care a fost partea lui?

Anonymous (neverificat) said on Lun, 01/11/2010 - 21:04:

nu toata lumea e tampita, de aia nu gaseste adepti.

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.