Locuri de muncă în Danemarca

0
No votes yet
 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2010 în localitatea PLOIESTI, judeţul PRAHOVA, o bursă a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca . Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor . Vor exista şi câteva posturi pentru şoferi de tractor / camion / autobuz şi de motostivuitori care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2010 . Un grup de angajatori şi consilieri EURES vor veni în localitatea sus menţionată pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk .

CERINŢE :

• Vârstă minimă - 18 ani .
• Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu .
• Muncă fizică grea, pe perioade lungi de timp .
• Experienţa în munca manuală .
• Pentru candidaţii pe posturile de şoferi se solicită :
- Pentru şoferii de camioane, autobuze se solicită: experienţă; carnet de conducere C, D atestat ARR .
- Pentru şoferii de tractor : experienţă, carnet de conducere categoria F şi/sau calificarea de „Mecanic agricol” (experienţa în lucrări de întreţinere a culturilor: arat şi grapat, semănat, erbicidat–maşini de stropit prin pulverizare, etc ) . De asemenea, şoferii de tractor trebuie să facă dovada calificării / experienţei lor în pulverizarea erbicidelor (act solicitat de guvernul danez) printr-un certificat / o recomandare care se poate obţine de la direcţiile agricole judeţene, primarii, loc de muncă anterior . Acest certificat / recomandare trebuie tradus în limba engleză (nu este necesară legalizarea lui) .
- Pentru motostivuitori: calificare în domeniu, autorizaţie ISCIR, experienţă 1 an .
- Pe lângă munca propriu zisă (conducerea camionului/tractorului) aplicanţii trebuie să şi culeagă fructe/legume .

CUM SE POATE CANDIDA PENTRU ACESTE LOCURI DE MUNCĂ ?

Este OBLIGATORIU ca fiecare persoana interesata să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera, www.seasonalwork.dk si să înregistreze o adresă de e-mail validă, pe care ulterior va primi electronic contractul de muncă, în cazul în care a fost selectat de către angajatorii danezi . Toate datele care vor fi trecute în contract vor fi preluate din informaţiile înregistrate de candidat, prin urmare corectitudinea lor este esenţială .

O adresă de email este acceptată de sistemul informatic danez o singură dată ! Nu se poate folosi o adresă de e-mail de către mai mulţi prieteni sau rude, pentru fiecare persoană în parte trebuie menţionată o altă adresă de email !

DATA ULTIMEI APLICAŢII PE ACEST SITE ESTE 1 martie 2010 !

Selecţia persoanelor care vor fi invitate să participe la interviu, în data de 10 martie 2010, localitatea PLOIEŞTI, aparţine în totalitate angajatorilor / consilierilor EURES danezi !!! Persoanele care nu se înregistrează pe acest site sau care nu completează corect CV-ul nu vor fi invitate să participe la selecţie .

DIRECTOR COORDONATOR,
Laurian Ion NICOLESCU

Technorati Tags:Technorati Tags: Europa agricultura bursa căpşuni ceapă cules Danemarca dovleci EURES ferme fructe legume locuri de muncă Locuri de muncă mazăre motostivuitori munca PLOIESTI posturi şoferi zmeură Comunicate locuri de muncă Danemarca PLOIESTI bursă agricultură căpşuni mazăre zmeură ceapă dovleci posturi şoferi

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.