Protest la poliţie împotriva Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia

0
No votes yet
 

În ziua de 24 mai a.c., ora 09.00, S. NICOLAE, de 53 de ani, din comuna Brezniţa de Motru, judeţul Mehedinţi, şi-a început protestul in fata postului de politie comunală, singura locaţie unde acesta a precizat că se simte în siguranţă.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Mehedinţi, iar în urma discutiilor purtate cu persoana în cauză a rezultat faptul că acesta îşi manifestă nemulţumirea faţă de administraţia publică locală şi alte institutii ale statului.

De asemenea S. NICOLAE a menţionat faptul că a ales această locaţie pentru a-şi exprima nemulţumirea, întrucât Poliţia Română este singura instituţie în care are încredere şi faţă de care se simte în siguranţă.

Nemultumirile exprimate de protestatar, nu sunt legate de modul in care cadrele Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti isi desfasoara atributiile de serviciu, ci au la bază soluţiile dispuse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia respectiv Judecătoria Strehaia, în care a avut calitatea de parte vătămată şi reclamant, în legătură cu aspecte referitoare la punerea in posesie a unor suprafete de teren de catre reprezentanţii administratiei publice ale comunei Brezinta de Motru.

Mentionam faptul ca in ultimii ani acesta nu a depus plangeri la Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti si nici nu a fost cercetat in dosare si cauze penale.

Technorati Tags:Technorati Tags: Justiţie Breznita de Motru IPJ Mehedinţi Judecătoria Strehaia judetul Mehedinti Mehedinţi Parchetul poliţia română poliţie protest Ştiri TRIBUNALUL MEHEDINTI

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.