Poliţie: viol, minori, furturi

0
No votes yet
 

 REŢINUT ŞI ÎNCARCERAT ÎN ARESTUL IPJ MEHEDINŢI PENTRU VIOL

- Poliţiştii Compartimentului Urmăriţi din cadrul Serviciului de investigaţii criminale au depistat în ziua de 04 aprilie a.c., pe raza municipiului Drobeta Tr. Severin pe M. DORIN, de 20 ani, din municipiu, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 8 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
Acesta, in cursul anului 2007, împreuna cu alte două persoane, au întreţinut raporturi sexule cu o minoră de 14 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, profitând de imposibilitatea acesteia de a se împotrivi.
Tânărul a fost reţinut şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, urmând a fi transferat la Penitenciarul din Drobeta Tr. Severin.

 ÎNCĂ UN MINOR URMĂRIT NAŢIONAL, DEPISTAT DE POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI

- În ziua 04.05.2010, ora 18.00, desfăşurând activităţi specifice, agenţii Postului de politie Brezniţa-Motru, au identificat un minor de 17 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, urmărit la nivel naţional, pentru părăsirea unei unităţi de ocrotire socială de pe raza municipiului Drobeta Tr.Severin.
La ora 22.20, minorul a fost încredinţat unui reprezentant al unităţii de ocrotire menţionată.

De la începutul anului 2010, poliţiştii Compartimentului urmăriţi au reîncredinţat familiilor şi unităţilor de ocrotire socială din cadrul cărora au dispărut 8 minori, 4 dintre aceştia fiind urmăriţi la nivel naţional.

 CERCETAT PENTRU FURT

- Poliţiştii Biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Tr. Severin au definitivat cercetările faţă de P. GRIGORE, de 19 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, aflat în stare de arest preventiv.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul este suspect în cazul furtului comis în data de 20/21.04.2010 din autoturismul lui J. STELIAN, din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 65%.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a lui P. GRIGORE, precum şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

 INFRACŢIUNE LA REGIMUL CIRCULAŢIEI RUTIERE

- În data de 04.05.2010, ora 23.00, poliţiştii rutieri mehedinţeni l-au depistat pe G. COSTEL, de 25 ani, din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe drumul communal din localitatea Burila Mică.
Faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 R.

Technorati Tags:Technorati Tags: Brezniţa-Motru Burila Mică Drobeta Tr. Severin Drobeta Turnu Severin furturi Gogoşu IPJ Mehedinţi judetul Mehedinti Mehedinţi minori ocrotire socială poliţie Ştiri viol poliţie viol minori furturi IPJ MEHEDINŢI Drobeta Tr. Severin Brezniţa-Motru Drobeta Turnu Severin

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.