Poliţie: infracţiuni auto, tâlhărie, furturi, braconaj

0
No votes yet
 

 INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI

- În data de 09.04.2010, ora 14.30, poliţiştii orşoveni, l-au depistat pe DN. 6 la Km. 364, pe raza municipiului Orşova, judeţul Mehedinţi, pe Z. NICOLAE, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.
Faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat si număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85 alin.1 şi 2 din O.U.G. nr. 195/2002R.

- În ziua de 03.05.2010, ora 16.00, poliţiştii Biroului rutie l-au depistat pe B.VICTOR, de 55 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Revoluţiei din municipiu, având permisul de conducere anulat din anul 1992.
Faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 2 din O.U.G.195/2002 R.

 REŢINUŢI 18 ZILE PENTRU TÂLHĂRIE ŞI LIPSIRE DE LIBERTATE

- În ziua de 03.05.2010, poliţiştii mehedinţeni au identificat şi reţinut pe P. LAURENTIU, de 26 ani, din localitatea Şişeşti şi B.GHEORGHE, de 31 de ani, din localitatea Malovăţ, suspecţi de savărşirea infractiunii de tâlharie şi lipsire de libertate, fapte prevazute si pedepsite de at 211 ali. 2 literea a si b din CP, acestia fiind retinuti pe baza de ordonanţă de retinere pentru 24 de ore.
Cele două persoane împreună cu un minor, reţinut pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni, au fost prezentaţi în cursul zilei de ieri Judecătoriei Drobeta Tr. Severin cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 18 zile.

În data de 02.05.2010, defaşurând activitati specifice, poliţiştii mehedinteni au depistat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Motru, judetul Gorj.
Documentând activitatea infracţională a acestuia, poliţiştii au stabilit ca în noaptea de 02.05.2010, la ora 02.12, minorul împreuna cu alţi doi bărbaţi au pătruns în locuinţa părţii vătămate D. CONSTANTIN, de 83 de ani, din localitatea Bâlvănesti şi exercitând acte de violenţă, l-au deposedat de suma de 250 de lei şi de mai multe bunuri din locuinţă.
Fata de tânăr s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul savărşirii infractiunii de tâlharie şi lipsire de libertate fapte prevazute si pedepsite de at 211 ali. 2 literea a si b din CP, fiind reţinut pe baza de ordonanţă de retinere pentru 24 de ore.
Extinzând cercetările, poliţiştii i-au identificat pe ceilalti doi bărbati în persoana lui P. LAURENTIU, de 26 ani, din localitatea Şişeşti şi B.GHEORGHE, de 31 de ani, din localitatea Malovăţ.
Fata de cei doi s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul savărşirii infractiunii de tâlharie şi lipsire de libertate fapte prevazute si pedepsite de at 211 ali. 2 literea a si b din CP, acestia fiind retinuti pe baza de ordonanţă de retinere pentru 24 de ore.

 PRINŞI ÎN FLAGRANT DE POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI

- În ziua de 03.05.2010, ora 23.45, au fost depistaţi G. VIOREL de 21 ani, M. CĂTĂLIN, de 22 ani şi I. CRISTIAN de 31 ani, toţi din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce sustrăgeau de la locuinţa lui E. NARCIS, din municipiu, deşeuri de metale neferoase, în valoare de 50 lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
In cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul savărşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.208 – 209 C.P.

 CERCETAŢI PENTRU BRACONAJ CINEGETIC

- Poliţiştii Serviciului Arme, explozivi şi substanţe periculoase au prins în flagrant în noaptea de 03/04.05.2010, ora 00:30, pe B. AUREL şi B. JANINA din comuna Jiana, judeţul Mehedinţi în timp ce practicau braconaj cinegetic în zona Dănceu-Izvoare.
Cele două persoane au fost depistate de poliţişti în urma unei acţiuni organizate şi executate în sistem integrat pe linia depistării persoanelor care practică braconaj cinegetic.
Acestea se deplasau cu un autoturism de teren în zona menţionată, persoana de pe locul din drepta faţă căutând vânat cu ajutorul unui proiector. La apariţia echipajului de poliţie cele două persoane au fugit de la faţa locului, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului de teren acesta fiind identificat în localitatea Dănceu la locuinţa celor doi.
Faţă de cei doi s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul savărşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută şi pedepsită de art.42 din Legea nr.407/2006.

Technorati Tags:Technorati Tags: autoturism Balvanesti braconaj braconaj cinegetic Dănceu-Izvoare deşeuri de metale neferoase Drobeta Turnu Severin furt calificat furturi infracţiuni auto Jiana Judecătoria Drobeta Tr. Severin judetul Mehedinti Malovăţ Mehedinţi Motru Orşova permisul de conducere poliţie Şişeşti Ştiri tâlhărie poliţie infracţiuni auto tâlhărie furturi braconaj Orşova judeţul Mehedinţi autoturism Drobeta Turnu Severin

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.