Poliţie: infracţiuni auto, comerţ ilegal, furturi, executări judecătoreşti

0
No votes yet
 

 INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI

- În ziua de 20.04.2010, ora 01.35, pe D.N. 56 A, la km 62, în comuna Hinova, judeţul Mehedinţi, a fost depistat de poliţişti G.MARIAN, de 28 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. De asemenea, acesta auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de persoana în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării de probe biologice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, fapte prevăzute şi pedepsite de art.87 alin.5 şi art. 86 alin. 2 din O.U.G.195/2002 R.

- În ziua de 20.04.2010, ora 17.00, A. ADINA, de 28 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe strada Crişan din municipiu, la intersecţia cu strada C.D. Ionescu, a surprins şi accidentat uşor pe P. DELIA, de 41 ani, din Drobeta Turnu Severin, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Faţă de aceasta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.184 alin 1 şi 3 C.P.

- În data de 20.04.2010, ora 16.30, agenţii Postului de poliţie Broşteni au organizat şi executat o acţiune pe linie rutieră, ocazie cu care au depistat pe M. CRISTIAN, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 60, fără a poseda permis de conducere. În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de articolul 86 alin 1 din OUG 195/2002.

- În ziua de 20.04.2010, ora 20.30, pe D.N. 6, la km. 354+80 m, în afara localităţii Drobeta Turnu Severin, G. FLORIAN, de 32 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Orşova –Dr. Tr. Severin, în apropierea viaductului Slătinicul Mare nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţă condus de N. COSMIN, de 23 ani, din Drobeta Tr. Severin, lovindu-l în partea din spate. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui T. DANIELA, de 22 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 184 alin. 1 şi 3 C.P.

 ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR MEHEDINŢENI

- În perioada 12.04 - 18.04.2010, poliţiştii Biroului de ordine publică urban din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au organizat şi executat numeroase acţiuni pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu ţigări netimbrate.
În urma acestor acţiuni au fost verificate 77 persoane, controlate 24 de autoturisme, fiind depistate 14 persoane în timp ce ofereau spre vânzare ţigări netimbrate de diferite mărci. Au fost aplicate sancţiuni
contravenţionale în valoare de 14.000 lei şi ridicate în vederea confiscării 2350 pachete ţigări în cuantum de 15.000 lei.

 CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

- În ziua de 20.04.2010, poliţiştii Biroului investigaţii criminale, au identificat un minor de 17 ani, din Drobeta Tr. Severin, ca fiind suspect în cazul sustragerii unei camere Web, de la o societate comercială în data de 30.03.2010, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi. Împotriva acestuia s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208 – 209 C.P.

 HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ PUSĂ ÎN EXECUTARE

- În ziua de 20.04.2010, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de investigaţii criminale au pus în executare hotărârea judecătorerască emisă de Tribunalul Mehedinţi, faţă de G. LUCIAN, prin care s-a dispus internarea medicala provizorie a acestuia. Bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Drobeta Tr. Severin, Secţia Gura Văii.

Technorati Tags:Technorati Tags: autoturism bauturi alcoolice Broşteni comerţ ilegal Drobeta Turnu Severin executări judecătoreşti furturi Hinova infracţiuni auto judetul Mehedinti Mehedinţi poliţie Şimian Spitalul Judeţean Ştiri poliţie infracţiuni auto comerţ ilegal furturi executări judecătoreşti Hinova judeţul Mehedinţi Şimian

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.