Noi disponibilizări în judeţul Mehedinţi

0
No votes yet
 

SomajIn judetul Mehedinti patru agenti economici au anuntat disponibilizari de personal in luna ianuarie: Uzina de vagoane MEVA - 265 persoane, Santierul Naval din Orsova - 110 persoane, SC Competent SA - 100 persoane, SC CRIMSAT SA - 89 persoane, situatie care va duce la cresterea semnificativa a ratei somajului, de 9,81%, la 1 ianuarie 2011.

Angajatii de la Santierul Naval din Orsova vor fi disponibilizati din luna ianuarie. Conducerea respectivei societati a depus deja notificarea prin care isi exprima decizia de trimitere in somaj a unei parti din cei aproape 700 de salariati.

“Aceasta masura a fost luata pe fondul crizei economice care a dus la restrangerea activitatii, atat a santierului orsovean, cat si a partenerilor traditionali din strainatate cu care acesta a avut contracte de executie a navelor fluviale”, a precizat reprezentantul AJOFM Mehedinti, Sorin Marinescu.

Technorati Tags:Technorati Tags: AJOFM Mehedinţi angajatii disponibilizări judetul Mehedinti Locuri de muncă Mehedinţi MEVA Santierul Naval Orsova SC Competent SA SC CRIMSAT SA şomaj Sorin Marinescu Uzina de Vagoane disponibilizări judeţul Mehedinţi Uzina de vagoane MEVA Santierul Naval Orsova SC Competent SA SC CRIMSAT SA

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.