Incidente electorale în Mehedinţi

0
No votes yet
 

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Mehedinţi s-au petrecut următoarele incidente electorale:

- La data de 01.12.2009, în jurul orelor 15.45, reprezentantul administraţiei publice locale din comuna Podeni, a sesizat agenţii Postului de Poliţie Podeni cu privire la faptul că un alt membru din cadrul administraţiei respective a transportat cu un autoturism cantitatea de 30 saci făină, la locuinţa numitului P. VALERIU din sat Malarişca pentru a fi distribuită în scop electoral cetăţenilor din sat.

La ora 18.30 B. ADRIAN din municipiul Drobeta Turnu Severin a sesizat telefonic ofiţerul de serviciu de la I.P.J. Mehedinţi aceleaşi aspecte menţionate anterior.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul poliţiei municipiului Orşova şi lucrătorii Postului de Poliţie Podeni care au stabilit că cele sesizate nu se confirmă, în satul Malarişca nefiind distribuite alimente sau alte bunuri.

- În ziua de 01.12.2009, ora 11.08, agenţii Postului de Poliţie Ilovăţ, au fost sesizaţi de A. GRIGORIE de 51 ani, reprezentant al administraţiei publice locale din comuna, despre faptul că, G. AUGUSTIN de 50 ani, din comuna Ilovăţ judeţul Mehedinţi, în calitate de reprezentant al unei formaţiuni politice, a rupt un afiş de propagandă anti-electorală, care se afla amplasat pe zidul unui magazin din comuna, cu acceptul verbal al lui M. CRISTIAN de 37 ani, vânzător la magazinul respectiv.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii postului de Poliţie Ilovăţ, care în urma cercetărilor efectuate au dispus măsura sancţionării contravenţionale faţă de G. AUGUSTIN, conform art.261 lit. z, din Legea 370/2004 modificată şi completată O.U.G. 95/2009, cu avertisment.

- În ziua de 01.12.2009, ora 18.12, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizat telefonic de către M. PETRE de 52 ani, din municipiu, despre faptul că, mai mulţi tineri distribuie plase pe strada M. Averescu din municipiu, în care sunt bunuri din partea unei formaţiuni politice.

La faţa locului s-a deplasat lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, cele sesizate nu se confirmă.

Technorati Tags:Technorati Tags: afişe alimente Drobeta Turnu Severin făină Ilovat incidente electorale Malarişca Mehedinţi Mehedinţi Orşova Podeni Politică incidente electorale Mehedinţi Podeni făină Drobeta Turnu Severin Orşova Malarişca alimente Ilovăţ afişe

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.