Furturi şi infracţiuni auto

0
No votes yet
 

 CERCETATI PENTRU FURT CALIFICAT

 În ziua de 05.01.2011, desfasurand activitati specifice politistii din cadrul Biroului de investigaţii criminale, l-au prins în flagrant pe G. COSTEL, de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri ( materiale feroase pentru construcţie ), aflate pe un teren împrejmuit ce aparţinea părţii vătămate D. MARIAN, din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Documentand activitatea infractionala a barbatului politistii au stabilit că acesta în data de 18.11.2010, a patruns in locuinta părţii vătămate M. ELVIRA, din municipiu de unde a sustras mai multe bunuri, faptă rămasă iniţial cu autor necunoscut. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Faţă de persoana in cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.208 – 209 din Codul Penal.

 În ziua de 04.01.2010, ora 08.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Bala au fost sesizaţi cu privire la faptul că uşa de acces de la apartamentul lui Z. ADRIAN, din localitatea Bala, judeţul Mehedinţi, prezintă urme de forţare.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativa a politiei care in urma verificarilor au stabilit ca aspectele sesizate se confirma. Din cercetările efectuate oamenii legii au stabilit ca în ziua de 27.12.2010, T. NICOLAE, de 18 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi a pătruns în locuinţa lui Z. ADRIAN de unde a sustras mai multe bunuri în valoare de 1.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. Fata de persoana in cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208-209,aliniatul1, litera a şi i din Cod Penal.

 URMARIT NATIONAL

 În ziua de 05.01.2011, ora 15.00, desfasurand activitati specifice, poliţiştii din cadrul Compartimentului urmăriri de la Serviciul de investigaţii criminale in colaborare cu lucrătorii Poliţiei oraş Strehaia, l-au depistat si retinut pe C. PETRIŞOR, de 38 ani, din Târgu Jiu, urmărit la nivel naţional, care se sustrăgea executării pedepsei cu inchisoarea de 3 luni.
Barbatul in luna aprilie 2006, a fost depistat in trafic in timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice dupa ce a consumat bauturi alcoolice. Persoana urmărită a fost retinuta si încarcerată în arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Mehedinţi.

 ACTIUNI ALE POLITISTILOR MEHEDINTENI

 În ziua de 05.01.2010, în intervalul orar 14.00-18.00, politistii din cadrul Serviciului rutier Mehedinţi au organizat si executat o acţiune pe linia nerespectării regimului legal de viteză.
În casrul acestei actiuni politistii au legitimate 37 de persoane si au controlat 31 de autovehicule fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 7.170 lei. Exemplu: Aceleasi efective l-au depistat in trafic pe C. ALIN, de 25 ani, din localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Fata de persoana in cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002

 În ziua de 05.01.2011, în intervalul orar 10.00–12.00 şi 16.00–18.00, politistii din cadrul Biroului rutier în colaborare cu agenţii Biroului ordine publică de la Poliţia Municipiului Drobeta Tr. Severin au organizat si executat o acţiune pe linia traversarii neregulamentare a pietonilor.
În cadrul acestei actiuni au fost controlate 58 de autovehicule si au fost legitimate 97 de persoane fiind aplicate 38 de sanctiuni contraventionale in valoare de 3.350 lei.

 În ziua de 05.01.2011, politistii mehedinteni, au continuat actiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite cu produse din tutun.
În cadrul acestei actiuni oamenii legii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare 2500 lei si au ridicat in vederea confiscarii 148 pachete de tigari.

 În ziua de 05.01.2011, politistii din cadrul Serviciului de investigatii criminale au organizat si executat o actiune in colaborare comisari din cadrul Gărzii Financiare – Secţia Mehedinţi.
În cadrul acestei actiuni politistii au verificat 2 societati comerciale si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 5.000 lei.

 INFRACTIUNE LA REGIMUL RUTIER

 În data de 05/06.01.2011, ora 01.00, poliţiştii din cadrul Biroului de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, l-au depistat in trafic pe P. MIHAIL, de 43 ani, din localitatea Gîrla Mare, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi, unde i s-au recoltat doua probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Faţă de de cel în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice al unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de art.87 alin.1 din O.U.G.195/2002.

COMPARTIMENTUL DE RELATII PUBLICE SI PRESA AL IPJ MH

Technorati Tags:Technorati Tags: autoturism Bala Drobeta Turnu Severin furturi Gîrla Mare infracţiuni auto materiale feroase Mehedinţi Serviciul rutier Mehedinţi Şimian Ştiri Strehaia Targu Jiu ţigări furturi infracţiuni auto Drobeta Turnu Severin materiale feroase Bala Strehaia Târgu Jiu Serviciul rutier

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.