Furturi de autoturisme de lux

0
No votes yet
 

În noaptea de 15/16.11.2009 ora 01.30 poliţiştii Biroului de Ordine Publică de la poliţia municipiului Drobeta Tr. Severin i-au depistat pe V. DANIEL de 24 ani , T. IONUŢ de 20 ani şi T. ŞTEFAN de 21 ani, toţi din Drobeta Turnu Severin, în timp ce sustrăgeau capacele ornamentale de la roţile unor autoturisme ce aparţineau lui R.ION, S. VASILE şi I. ADRIAN. În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.208 – 209 din C.P.

Desfăşurând activităţi specifice poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale au depistat în data de 12.11.2009 un autoturism de lux, înmatriculat în Elveţia, vehicul ce figura ca fiind furat din această ţară. Autoturismul a fost ridicat de la M. DANIEL, de 28 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, şi sigilat la sediul I.P.J. Mehedinţi.

Technorati Tags:Technorati Tags: autoturisme autoturisme de lux Drobeta Tr. Severin Elveţia furt calificat furturi investigaţii criminale poliţia municipiului poliţişti Ştiri Drobeta Turnu Severin furturi autoturisme de lux poliţişti poliţia municipiului Drobeta Tr. Severin autoturisme furt calificat

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.