De la IPJ Mehedinţi

0
No votes yet
 

 MINORĂ GĂSITĂ DE POLIŢIŞTI ŞI ÎNCREDINŢATĂ FAMILIEI

- În ziua de 04.01.2009, poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Mehedinţi, desfăşurând activităţi specifice, au depistat pe raza municipiului Dr. Tr. Severin o minoră, care ulterior a fost încredinţată familiei. Minora era dispărută de la domiciliu din data de 06/07.11.2009.

 ACCIDENT DE MUNCĂ

- În data de 04.01.2010, ora 17.30, G. ALIN a sesizat ofiţerul de serviciu de la I.P.J. Mehedinţi, cu privire la faptul că fratele său, G.CONSTANTIN de 46 ani din com. Brezniţa Ocol, judeţul Mehedinţi, a suferit un accident de muncă, solicitând intervenţie medicală. In urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că G.CONSTANTIN, angajat al unei societăţi, în data de 04.01.2010 aflându-se la punctul de lucru situat în exploatarea forestieră Schitul Topolniţei, în jurul orelor 14.30, a fost prins între buşteni, fără a acuza dureri. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Mehedinti pentru investigaţii medicale. Evenimentul a fost sesizat la I.T.M. Mehedinţi pentru continuarea cercetărilor.

 INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI

- În ziua de 04.01.2010, ora 19.10, poliţiştii orşoveni au depistat în trafic pe DN 57, în municipiul Orşova, pe D. MIHAIL de 25 ani din comuna Iloviţa, judeţul Mehedinti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. În cauză, au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped. de art. 86 alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002 R.

 INFRACŢIUNI ECONOMICE

- Poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor au întocmit acte premergătoare faţă de M. LUCIA, de 40 ani, din localitatea Strehaia, jud. Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215 C.P. Aceasta în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale din oraşul Strehaia, a indus în eroare reprezentanţii unei alte societăţi din localitatea Timişoara, cu ocazia încheierii unei relaţii comerciale de livrare a fierului vechi, astfel fiind creat un prejudiciu în valoare de 9 000 lei. - Poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor au întocmit acte premergătoare faţă de V. MARCELA, de 30 ani, din Dr.Tr.Severin, jud. Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 6 din Legea 241/2005. Aceasta în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada martie- septembrie 2009, a calculat, reţinut şi nu a virat în termen impozitele si contribuţiile cu reţinere la sursa, fiind creat un prejudiciu bugetului general în suma de 1.441 lei.

 CERCETAT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE

- În ziua de 04.01.2010, ora 22.16 ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Veterani, o femeie a suferit un accident casnic. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care cu ocazia cercetărilor efectuate, a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, T. DOREL de 45 ani a lovit-o cu cuţitul în spate pe T. DANIELA de 43 ani, provocându-i leziuni care au necesitat internarea acesteia. În cauză, s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin.11 C.P. În prezent cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE ŞI PRESĂ AL IPJ MEHEDINŢI

Technorati Tags:Technorati Tags: Justiţie accident de muncă alcool autoturism Brezniţa Ocol cuţit Drobeta Turnu Severin fier vechi fraude I.T.M. Mehedinţi Ilovita înselaciune IPJ Mehedinţi judetul Mehedinti Mehedinţi minoră Orşova Schitul Topolniţei Ştiri Strehaia Timişoara IPJ Mehedinţi minoră Brezniţa Ocol judeţul Mehedinţi accident de muncă Schitul Topolniţei I.T.M. Mehedinţi Orşova

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.