irrena2005: blog

Dezamagire totala...

Se pare ca din nou am fost dusa de nas de aceasta doamna Paula Garbovan care refuza sa-mi inapoieze banii; pur si simplu isi bate joc; de acum inainte voi lasa in seama organelor abilitate sa ia masurile care se impun; dar este de necrezut cum persoane ca aceasta pot sa insele cumparatorii si sa nu li se intample nimic; oricum, am aflat ca datoria fata de mine reprezinta o mica parte din datoriile firmei Cest Enginiering Proiectare Executie srl, aceasta firma avand datorii de sute de milioane la diferite bugete; asta n-o impiedica pe doamna Paula Garbovan sa-si vada in continuare de "afaceri",

Read the rest of this entry »

Am inceput actiunea de recuperare

Astazi am primit o oferta din partea doamnei Paula Garbovan, si anume sa-mi plateasca datoria in mod esalonat, din incasarile zilnice; am primit 200 lei ( cam 8% din suma totala ). Totusi este un pas inainte, fiind prima data cind mi se ofera bani efectiv si nu doar promisiuni. Sa speram ca se va rezolva; in caz contrar, urmatoarea etapa este plingerea la Parchetul de pe linga Tribunalul Drobeta Turnu Severin.

Atentie, firma neserioasa !

As vrea sa avertizez pe toata lumea in legatura cu Paula Garbovan, administratorul unei firme care se pare ca are ca obiect de activitatea inselaciunea si abuzul de incredere, si anume sc Cest Enginiering Proiectare Executie srl. Am achitat acestei firme un avans pentru mobilier in suma de 2 700 lei ( chitanta 53/07.10.2008 ). Mobila nu a fost livrata iar banii nu mi-au fost returnati nici pana acum. Am depus plangere la Politie si in cazul in care nu se rezolva cu banii, voi depune o sesizare la Parchet.

Read the rest of this entry »