alina: blog

Mihai Stanisoara in topul senatorilor care fac afaceri cu statul

Alianţa pentru o Romanie Curata, o organizatie cu orientare pedelist-reformatoare, realizeaza un top al senatorilor care profita de pozitia lor pentru a face afaceri cu statul, printre care se regaseste si un mehedintean, presedintele PDL Mehedinti Mihai Stanisoara:

Senatorul PDL Mihai Stanisoara a trecut in declaratia de avere faptul ca are actiuni la SC Expert Consulting&Ditribution SRL, SC Ral Service SRL, SC Software Total Concept SRL si SC Terra Sat Severin SRL (firma care detine un post de televiziune si un radio local, precum si cotidianul “Informatia de Severin”).

Potrivit declaratiei de interese, SC Terra Sat Severin SRL a derulat mai multe contracte cu institutii ale statului:

- Clubul Sportiv Municipal Dr. Turnu Severin - 16.000 lei, parteneriat media evenimente sportive;

- RNP Romsilva-Parcul National Portile de Fier -19.500 lei, servicii de publicitate si realizare spoturi;

Read the rest of this entry »

Ce sa fac?

Sunt singura de cateva luni bune de zile si in tot acest timp disperarea mea a crescut foarte mult. Ma si vedeam fata batrana, fara o familie si deprimata.

In week-end-ul de 3 octombrie, am cunoscut doi barbati care s-au indragostit de mine. Mi-au facut pe rand o curte asidua, m-au asigurat de cele mai bune intentii si am facut sex cu amandoi.

Primul are un Logan rosu si este agent de vanzari, iar al doilea are un Passat, fiind patronul unei firme mici. La pat sunt comparabili, dar parca cel cu Loganul a rezistat mai mult (era si un pic mai beat).

Read the rest of this entry »

Imobiliarele în Drobeta Turnu Severin, în regres

Numarul tranzactiilor imobiliare in judetul Mehedinti a scazut, in acest an, cu 661 unitati fata de aceeasi perioada a anului trecut. Directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Mehedinti, Georgeta Gusita, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca aceasta situatie are drept cauza devalorizarea imobilelor pe piata europeana si decizia proprietarilor de a stopa vanzarile pana la revenirea preturilor la o valoare apropiata de cele utilizate in ultima perioada a anului 2007.

Read the rest of this entry »

FC Drobeta - Dacia Mioveni

Mai aproape de retrogradare decat de promovare, elevii lui Iulian Mihaescu au pierdut si avantajul terenului propriu pentru restul partidelor de acasa din acest tur.

Dintre cei trei ex-mineri, Aurel Amzucu este singurul anuntat printre titulari in partida FC Drobeta - Dacia Mioveni. De altfel, fostul fundas de la Pandurii Tg. Jiu are cele mai multe sezoane, patru la numar, petrecute la Minerul Motru, toate in Divizia B.

(Editie Speciala De Oltenia)

Comercializare ilegală a obiectelor de cult

Lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Mehedinti au demarat, miercuri, cercetarile privind-o pe B. Elena, de 51 ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, care a fost depistata comercializand fara autorizatie bunuri de cult utilizate in biserici la oficierea slujbelor religioase.

Read the rest of this entry »

Taximetristii fără licenţă

Serviciul Politiei Rutiere al Inspectoratului Politiei Judetului Mehedinti a demarat, miercuri, o actiune de depistare in trafic a conducatorilor auto care practica ilegal taximetria pe raza judetului.

Seful Politiei Rutiere Mehedinti, comisar sef Gheorghe Neagu, a declarat pentru AGERPRES ca decizia a fost luata intrucat fenomenul a devenit ingrijorator, mai ales ca operatorii de transport pe rute locale si judetene au amenintat ca vor sista definitiv cursele daca autoritatile administrative si politienesti nu vor identifica solutii pentru eradicarea taximetriei-pirat.

Read the rest of this entry »

Jurnalul Asediului Vienei

Intre manuscrisele de certa valoare istorica si documentara aflate in inventarul Directiei Judetene a Arhivelor Statului (DJAS) Mehedinti se afla si ''Jurnalul Asediului Vienei'', cu autor necunoscut, scris pe hartie cu filigran, in alfabet chirilic, in anul 1683.

Directorul DJAS Mehedinti, dr. Tudor Ratoi, considera ca acest manuscris, format 14 x 19,5 cm, care cuprinde 78 de pagini brosate in legaturi de piele, unic in lume, are o rezonanta aparte pentru fiinta si identitatea neamul romanesc.

Read the rest of this entry »

Furturi organizate în Austria

Politistii de frontiera mehedinteni, alaturi de alte structuri cu responsabilitati in combaterea criminalitatii transfrontaliere, au anihilat un grup infractional specializat in traficul de migranti si utilizarea lor la sustragerea de bunuri din magazinele de lux din Austria.

Read the rest of this entry »

TIR in pomi la Mehedinti

A stat aproape doua ore suspendat cu un tir de 40 de tone, pe trunchiurile unor copaci care ar fi putut ceda in orice clipa. Si a scapat cu viata dupa ce pompierii de la ISU Drobeta l-au legat cu cordelinele unor alpinisti si l-au scos dintre fiarele contorsionate. Soferul tirului inmatriculat in Bulgaria se poate considera foarte norocos, dupa ce a scapat cu viata din accidentul de circulatie petrecut luni dimineata, pe Drumul European 70, la iesirea din municipiul Orsova.

(24 De Ore)