Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi - singurele cazuri de corupţie în Mehedinţi au fost încercările nereuşite de mituire a unor poliţişti

0
No votes yet
 

Din pagina web a Serviciului Judeţean Anticorupţie Mehedinţi aflăm care au fost cazurile de care s-a ocupat această instituţie în 2010, respectiv:

19 Ianuarie 2011: un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi – Biroul Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin a sesizat faptul că o persoană i-a promis bani cu titlu de mită.

2 Septembrie 2010: flagrant cu două persoane care au încercat să mituiască doi poliţişti.

18 August 2010: flagrant cu trei persoane care au oferit bani şi bunuri unui poliţist pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal fiului pentru conducere fără permis.

16 Iulie 2010: flagrant cu un cetăţean care a încercat să corupă un agent de poliţie, oferindu-i suma de 50 euro, în baza denunţului poliţistului.

5 Martie 2010: flagrant cu un cetăţean care încerca să mituiască un poliţist de frontieră cu 125 euro.

10 Februarie 2010: flagrant, doi fraţi în timp ce încercau să ofere suma de 150 de euro unui agent de poliţie cu titlu de mită.

4 februarie 2010: arestare preventivă pentru 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită

4 Februarie 2010: flagrant, un tânăr care a promis suma de 1.800 euro poliţistului, pentru a nu se lua măsurile legale împotriva sa.

13 ianuarie 2010: dare de mită

12 ianuarie a.c.: flagrant un cetăţean care a încercat să mituiască un comisar şef de poliţie

5 ianuarie 2010: flagrant un cetăţean care a încercat să corupă un agent de poliţie.

Concluzie: Mehedinţenii sunt unii din (dacă nu cei mai) cinstiţi locuitori din România, în relaţiile lor cu autorităţile.

Technorati Tags:Technorati Tags: Justiţie coruptie Mehedinţi mituire poliţişti Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi corupţie mituire poliţişti

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.