Biologie + Fizică + Mediu + Ştiinţă + Technologie

Holograma pe Dunăre a Podului lui Traian

Macheta podului TraianArheologii şi inginerii sârbi intenţionează să proiecteze peste Dunăre, în 2012, o hologramă a celebrului pod construit de împăratul roman Traian (53-117 e.n.) în apropiere de Drobeta-Turnu Severin, a anunţat Miomir Korac, coordonatorul acestui proiect.

"Proiecţia va reprezenta o replică a podului original, a cărui lungime era de 150-200 de metri", a declarat Miomir Korac.

"Vom instala pe Dunăre câteva pompe care vor propulsa în aer picături de apă, în care laserele vor proiecta imaginea podului", a explicat savantul sârb.

Podul va fi proiectat doar pe malul sârbesc al Dunării.

Read the rest of this entry »

Practica Feng Shui

Fântână arteziană feng shui
Fântână arteziană feng shui în Taipei 101, Taiwan

Una din nemulţumirile mişcării chinezeşti Revolta Boxerilor era că în construcţia căilor ferate şi a unor construcţii din China, constructorii occidentali au violat principiile de bază Feng Shui. După vizita lui Richard Nixon în China în 1972, Feng Shui a început să fie asimilat şi în Statele Unite. Feng Shui a fost reinventat aici de adepţii New Age, încadrându-se astfel în spiritul de magie, mister şi ordine al vieţii americane.[1]

Read the rest of this entry »

Criza globală de alimente, Codex Alimentarius, teoria conspiraţiei şi terenurile agricole

La arat

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a dat publicităţii pe 5 ianuarie a.c. un studiu conform căruia preţurile alimentelor vor suferi o creştere bruscă anul acesta, intrându-se într-o criză mult mai mare decât cea din anii 2007-2008. Această criză este în creştere în tările în curs de dezvoltare precum China şi India, şi va deveni curând o preocupare şi pentru ţările dezvoltate.

New York Times afirmă că în prezent sunt îndeplinite toate condiţiile pentru declanşarea unui dezastru alimentar. Preţul grâului şi al orezului a crescut cu peste 25% în a doua parte a anului 2010.

Read the rest of this entry »

Întrebările lui Danny

www.doctornobel.ro

Tu cât mai cheltui săptămânal cu apa plată sau minerală?

Toată lumea ştie acum că laptele e mai ieftin decât ambalajul.Tu ştii cât costă de fapt apa şi cât te costă lună de lună plasticul reciclabil?

Tu ştii că plasticul se dizolvă în apa îmbuteliată plasticată? Tu ştii care sunt efectele în timp pentru sănătatea copiilor tăi consumul îndelungat de „plastic” dizolvat în apă, sucuri etc?

Când drumurile sunt pline de gropi mecanicii de la vulcanizare prosperă şi la fel cei cu magazinele de piese auto. Tu, care nu ai primit „piese de schimb” când te-ai născut şi nici nu ai de unde lua altele aşa cum faci cu maşina, ştii cine se bucură cel mai mult când tu bei inconştient ani de zile o apă incorectă, improprie?

Tu încă mai crezi în etichetele frumoase de pe bidoanele de plastic cu apă îmbuteliată?

Read the rest of this entry »

Povestea apei îmbuteliate

The Story of Bottled Water - Romanian from www.storyofstuff.ro on Vimeo.

www.doctornobel.ro

Americanii sunt ceva mai informaţi decât noi. Şii mai responsabili pentru familiile/copilaşii lor. Şi pentru bugetul lor. Dacă ai ales să nu mai aştepţi sună la 0740473595 şi Danny Water te poate ajuta şi pe tine să fii proprietarul celui mai performant echipament de purificat apa din lume! Cel mai frumos cadou de sărbători ce-l poţi face Familiei tale, copiilor tăi este un tată şi o mamă sănătoşi. Danny Water vă urează Sărbători inteligente cu Apă Premium Nobel pe masă! Vizionare plăcută!

http://doctornobel.ro/

Read the rest of this entry »

De ce nu este bună apa distilată pentru sănătate

www.doctornobel.ro

Am întâlnit oameni care au aflat de la medicul personal că apa osmotică “distilată” nu este bună pentru sănătate şi ca urmare să nu cumva s-o bea!

Există persoane – iată!- unele cu înalte studii universitare medicale, care afirmă că apa purificată osmotic este totuna cu apa distilată şi că, urmare a acestui fapt, este periculoasă pentru sănătate.

Nu mai este nici un secret că industria medicală este condusă de alte interese decât cele ale pacientului – există rafturi cu cărţi mărturisitoare în acest sens, dar asta este o altă poveste.

Read the rest of this entry »

Două vorbe despre „şef-ul” ideal

http://doctornobel.ro/

România este „fruntaşă” la toate relele posibile.

Zilele trecute am citit  un studiu din care reieşea că România are cea mai stresată populaţie din UE şi (paradoxal) deşi suntem cei mai săraci din UE, tot în România se munceşte cel mai mult peste program.

Am vorbit altă dată despre situaţia dezastruoasă în ceeace priveşte depresia sau sinuciderile cancerul sau bolile de inimă, mortalitatea maternă sau cea a copiilor intoxicaţi cu apă cu nitriţi din fântânile poluate de agricultura socialistă etc.

Read the rest of this entry »

Cum ne mai poate ucide frica

http://doctornobel.ro/

Vineri am fost la Bancă să îmi achit rata. După ce am stat ceva timp –nu mult, să-mi vină rândul am constatat că doamna care îmi primeşte lună de lună banii şi care mă ajută cu ordinele de plată, este tăcută, încruntată, supărată. Obişnuit fiind cu zâmbetul ei sincer şi spontan pe care mi-l oferea de fiecare dată, am întrebat-o ce i s-a întâmplat de e tristă.

Read the rest of this entry »