Ţigări de contrabandă

0
No votes yet
 

 15.420 ŢIGARETE, CONFISCATE DE POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI

- Poliţiştii mehedinţeni au depistat în ziua de 13.07.2010, pe I. MIRCEA, 43 ani şi I. DANIEL, 42 ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu Severin, care deţineau în mod ilegal, cantitatea de 15.420 ţigarete, diferite mărci. Faţă de aceştia au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita legală, prev. şi ped. de art. 2961 alin. 1 lit. l din legea 571/2003 modificată prin OUG 54/2010, fiind stabilit un prejudiciu de 6.090 lei. În aceeaşi zi fost depistat A. DARIE, 24 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, deţinând în mod ilegal într-un autoturism cantitatea de 4.220 ţigarete provenite din magazinele duty-free, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 SESIZARE 112

- În ziua de 13.07.2010, ora 17.50, agenţii Postului de poliţie Hinova, au fost sesizaţi telefonic de A. MARGARETA, de 54 ani, din comuna Hinova, judeţul Mehedinţi cu privire la faptul că pe uliţa din sat se află un bărbat căzut, iar lângă acesta se află o minoră în vârstă de aproximativ 2 ani. La faţa locului s-au deplasat agenţii Postului de poliţie Hinova, care au constatat că, persoana căzută se numeşte I. NELU, de 40 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, aceasta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost solicitată ambulanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale iar minora a fost internată în Centrul de Plasament din Drobeta Turnu Severin.

 INFRACŢIUNE LA REGIMUL RUTIER

- În ziua de 13.07.2010, ora 16.15 agenţii Postului de poliţie Gârla Mare în cooperare cu cadrele posturilor de poliţie limitrofe au executat o acţiune pe linie rutieră ocazie cu care au depistat în trafic pe C. CRISTIAN, de 24 ani, din comuna Gârla Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 56 C, pe raza localităţii Gârla Mare, fără a poseda permis de conducere. Faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană, fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, al. 1 din OUG 195/2002.
- În ziua de 13.07.2010, ora 18.30, pe DN 56 C în localitatea Gârla Mare a fost depistat în trafic Z. FLORIN, de 25 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi al cărui număr de înmatriculare era expirat din data de 23. 04. 2010. De asemenea, tânărul emana vapori de alcool în aerul expirat şi a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană, fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare expirate, refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 86, al. 1, art. 85, alin, 2 şi art. 87, al. 5 din OUG 195/2002.
- În ziua de 13.07.2010, ora 20.30, agenţii Postului de poliţie Gârla Mare în cooperare cu cadrele posturilor de poliţie limitrofe au executat o acţiune pe linie rutieră, ocazie cu care au depistat în trafic pe L. DUMITRU, de 17 ani, din comuna Gârla Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 56 C, pe raza localităţii Gârla Mare, fără a poseda permis de conducere Faţă de acesta au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană, fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, al. 1 din O.U.G. 195/2002.
- În ziua de 13.07.2010, ora 19.50, poliţiştii orşoveni l-au depistat pe strada Cernei, din localitate, pe R. CRISTIAN, de 21 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un tractor fără număr de înmatriculare, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este înmatriculat în circulaţie. În cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 85 alin1 din O.U.G. nr. 195/2002. COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE ŞI PRESĂ AL IPJ MEHEDINŢI

Technorati Tags:Technorati Tags: autoturism Drobeta Turnu Severin Gârla Mare Hinova infracţiuni judetul Mehedinti Mehedinţi permis de conducere Ştiri ţigarete Ţigări de contrabandă Ţigări de contrabandă ţigarete Hinova judeţul Mehedinţi Gârla Mare autoturism permis de conducere infracţiuni

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.