CEZ Oltenia, căpuşată de firme private care înşeală consumatorii

OpenID login failed.
0
No votes yet
Your rating: None

Cineva a furat contorul de la scara blocului unde locuiesc. Şi unul din locatari (probabil) a legat firele de la becurile de pe scară direct. Asociaţia a chemat lucrătorii de la CEZ să monteze un nou contor, aceştia au constat că s-a făcut legarea pe direct, şi au solicitat plata curentului care s-ar fi consumat pe toată perioada cât a lipsit contorul.

Şi de aici începe circul: CEZ Oltenia a cerut pentru consumul a cinci becuri pe scara blocului cât s-ar fi consumat dacă am fi avut radiatoare electrice, nu becuri.

În final locatarii au decis să plătească chiar şi această sumă, dar CEZ Oltenia s-a răzgândit, şi a mai cerut bani, pentru execuţia unui nou branşament, deşi nu trebuie practic decât de montat noul contor.

După ce am fost noi de acord şi cu această plată, funcţionarii din Drobeta Turnu Severin ai CEZ Oltenia ne-au impus musai că trebuie să efectuăm lucrările doar cu o anumită firmă, respectiv SC NISEMPRA ELECTRO SRL, iar această firmă ne-a cerut alte milioane de lei pentru executarea lucrărilor.

S-a plătit şi această sumă în noiembrie dar firma respectivă, după ce a luat banii, nu a mai executat lucrarea. La insistenţele asociaţiei de locatari, reprezentantul firmei respective a decis să ne facă hatârul să se deplaseze până aici, unde a văzut şi el în sfărşit firele care trebuiau să ducă la contor, şi a ajuns la concluzia că aici trebuie efectuate nişte lucrări de reparaţii, pentru care a cerut alte milioane de lei. La afirmaţia de bun simţ a reprezentanţilor asociaţiei că primii bani exact pentru asta i s-au plătit, pentru a executa lucrarea, cdel de la SC NISEMPRA ELECTRO SRL a dat din umeri, spunând că el execută lucrarea doar dacă i se mai dau bani.

A propos de SC NISEMPRA ELECTRO SRL: din câte am aflat, patronul acestei firme este cumnat cu şeful de birou investiţii de la fosta Electrica (COMC, în prezent cu numele de SGS, mi se pare), şi obţine în prezent aproape în exclusivitate aproape toate lucrările de la CEZ Oltenia. Din această cauză, ar exista numeroase plângeri privind proasta execuţie a lucrărilor întrucât firma respectivă nu este capabilă să facă faţă unui număr aşa de mare de lucrări. Mai mult, rămâne ca CEZ Oltenia să verifice aceste informaţii, dar se pare că SC NISEMPRA ELECTRO SRL execută lucrări cu abateri grave de la normele de securitate, care pun în pericol chiar viaţa oamenilor: ar exista lucrări executate de această firmă unde ramificaţia cablurilor de tensiune nu este executată pe stîlpul de tensiune ci direct pe cabluri între stîlpi, pentru a evita astfel traversarea unor proprietăţi private.

Înainte de a scrie această poveste aici am încercat să vorbesc cu cei de la CEZ Craiova pentru a le demonstra că cer zeci de milioane de lei în final pentru un contor electric, o rebranşare, şi plata consumului a cinci becuri timp de una sau două luni. A fost imposibil, nu răspunde nimeni la numărul afişat la contact pe situl web al firmei CEZ Oltenia.

Dacă ajung la un moment dat să citească această e-reclamaţie, ţin să anunţ CEZ Oltenia că, cu riscul că nu vor mai rebranşa niciodată lumina de pe casa scărilor, nu voi accepta să îşi bată joc de consumatori şi voi interveni peste tot în media, inclusiv la televiziunile centrale, la protecţia consumatorului, şi la alte autorităţi care pot impune celor două firme partenere, CEZ Oltenia şi SC NISEMPRA ELECTRO SRL, respectarea unor norme minimale în relaţiile cu clienţii, fără a profita de poziţia de monopol.

Technorati Tags:Technorati Tags: asociaţia locatarilor becuri birou investiţii bloc branşament CEZ Oltenia Companii consumatori contor Drobeta Turnu Severin Electrica firme lucrari rebranşare reclamaţie SC NISEMPRA ELECTRO SRL securitate Drobeta Turnu Severin CEZ Oltenia firme consumatori contor bloc asociaţia locatarilor becuri Drobeta Turnu Severin SC NISEMPRA ELECTRO

26 comments on "CEZ Oltenia, căpuşată de firme private care înşeală consumatorii"

Anonymous (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 14:21:

Daca stiti asa de multe, e ce nu scrieti voi direct la mama lor, in Cehia? Cu siguranta CEZ din Cehia nu are niciun interes sa tina firme capusa pe langa ei, Adresa lor de email este

Si copiati si aici ce (daca) le-ati scris si lor, sa vedem si noi

Trimiteti-ne o copie si la Directia Generala Anticoruptie Mehedinti,

Daca aveti si documente scanate si date concrete, cu atat mai bine

Anonymous said on Mar, 11/01/2011 - 12:54:

V-ati pierdut pe drum! Nu sunteti in stare sa duceti o treaba pana la capat. Si cica sunteti capabili! Inginerii astia! Baaaaaa, pe Tolea nu-l dati voi jos! Nici macar Pescaru al vostru ca a venit, a vazut, a plecat si v-a uitat! Vitejilor!!! Credeati ca indreptati voi treburile prin CEZ sau pe la voi prin SGS? AIUREA!!!

Bonnie a lu' Clyde (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 12:49:

Barbatii astia! Scriu numai despre unu. Pe ceilalti ii fac uitati. Despre Liviu de ce nu scrie nimeni, ca toti stim ca el ia cei mai multi bani de la astia ca Tolea? Scrieti despre toti daca tot scrieti.
Bonnie de la 3

Electric Branshamentescu (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 12:32:

Baietii!!!!! V-ati cam inmuiat!!!! Nu mai ziceti nimic? Ii dati timp lui Mister Tolea sa isi rezolve apele? A platit la noi la CEZ Severin, a platit la CEZ Craiova, a platit la PDL, acum asteptati sa plateasca si la SGS-u' vostru?
Scria cineva ca e sustinut politic... credeti ca daca se scufunda se mai arunca cineva dupa el sa-l salveze? Vedeti-va de treaba! Isi vor lua mana de pe el urgent daca exista un cat de mic risc sa intre in colimatorul presei. Asa cum probabil fac si ai nostri de la CEZ care au luat banu' greu inainte de Craciun.
Dar mai stii?
La cati bani a facut in ultimii 3 ani... are de ajuns sa ii reunga pe toti si sa si-i pastreze loiali. Dar oare pe Fisherman'u vostru de la CEZ l-o putea unge? Cum suntem in Romania nu m-ar mira sa se intample si asta!
Succes fratilor, iar alora care au initiat miscarea de rezistenta le urez SA DEMISIONATI BINE!
Rahatului mic de se da mare (catelusul lui Mister Tolea) ii urez ca la fiecare clinchet pe care il aude sa isi imagineze ca este clinchetul bratarilor nichelate ale politiei. Ca a cazut de fraier in plasa lui Mister si culmea: am auzit ca e cel mai infalcarat sustinator al lui! LOL
Branshamentescu va saluta calduros si va ureaza sa nu ajungeti la rece!

angajat NISEMPRA (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 00:38:

AM UITAT FACE BANI CA UN BASTAN DE PE ELECTRICA

angajat NISEMPRA (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 00:34:

ESTE ADEVARAT TOLEA ESTE SEF LA NOI

anonimuanonimilor (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 00:30:

o intrebare: In toti acesti ani de cand aveti firma si ati facut bani....cati oameni saraci sau nevoiasi,batrani,bolnavi, ati ajutat???...raspuns: NICIUNUL!!!!...daca nu am dreptate astept replica!

eu (neverificat) said on Mar, 11/01/2011 - 00:22:

Adevarul este ca SE FURA CU O NESIMTIRE IESITA DIN COMUN!!!!!! Cum sa nu,domnu Tolea a muncit...a facut,a dres...afaceri d-astea stie sa faca si un copil de 5 ani, dragilor!!!Eu execut si tot eu verific daca e bun (asa s-a dus toata tara asta,pe afaceri din astea) Nimeni nu o sa va dea dreptate...decat daca aveti bani sa o cumparati!!!Ascultati-ma bine,astia sunt asa de nesimtiti incat sunt in stare sa-l minta si pe Dumnezeu,ca doar doar or mai ramane inca un an doi sa mai roada ceva....Tolea esti doar un sclav al banilor,nimic mai mult!!!...Defapt nu mai conteaza ca totul e IMORAL sau ILEGAL...oricum traim intr-o tara in care HOTII SUNT LA LOC DE CINSTE si oamenii onesti scuipati si marginalizati!!! FELICITARI DL-UI TOLEA MARINASI!!! RUSINE COLEGILOR!!! ....bravo Tolea!!!

Anonymous 3 (neverificat) said on Vin, 07/01/2011 - 22:15:

nu mai zice nimeni nimic??????

pe mine ma cheama cu A (neverificat) said on Sâm, 08/01/2011 - 17:45:

auziti ba,mai taceti din gura ca dl tolea are sustinere politica ...e tare pe la partid si ia contracte si de pe la primarii...deci degeaba va puneti voi cu el!!! deocamdata sta bine merci!!! miliardele curge garla si fraierii ca voi se oboseste degeaba...un oras intreg stie de el si de afacerile lui..dar daca a uns usile care trebuie,acestea se dechid...inclusiv pe la craiova...vorbiti si voi de lucruri importante!!!

ION si cunosc din probleme (neverificat) said on Joi, 06/01/2011 - 14:15:

Daca se vede la SGS... ALO, SGS'uuuuu!!!
Nu numai ca face lucrari de mantuiala si foloseste materiale recuperate de prin diverse locuri (a se citi de f. proasta calitate si la mana a doua...), NISEMPRA nu face toate lucrarile primite. Tzolea si cu un junior (care nu stie cate urechi are in cap si nici nu are drept sa semneze)semneaza documentele ca si cand lucrarile ar fi facute.
Intrebati-i doar daca au pus toti stalpii! Le lipsesc de pe teren vreo 50 de bucati, care au fost declarate ca montate. HAHAHA! E tare de tot Tzolea asta! Imi place de el ca stie sa se descurce....
Hei, SGS'uuuuu! S-a auzit?
Subalternii DOMNULUI TZOLEA nu au curaj sa comenteze, sunt vai de capul lor din punctul asta de vedere, desi profesional nu li se poate reprosa nimic. Nu ii mai comenteaza nici juniorului luat sub aripa de Tzolea. De frica sau de sila, domnilor?
Ar trebui sa va rada SGS'u si pe voi din cauza asta!
Pe mine ma cheama ION, daca vreti sa stiti!

Anonymous 5 (neverificat) said on Vin, 07/01/2011 - 22:48:

la multzi ani!!!!!

Anonymous 5 (neverificat) said on Vin, 07/01/2011 - 22:30:

vom vedea

oameni in varsta ce au trait degeaba (neverificat) said on Joi, 06/01/2011 - 23:26:

domnilor sa ma adresez respectuos desi nu meritati :)) ce vocabular "Tzolea marele si tarele e doar un rahat de capusha nesimtzita" pai daca el este asa voi nici nu o sa ajungeti la nivelul lui voi toti ce vorbiti aiurea sunteti la nivelul subteranului si practic vorbind nici nu ar trebui sa se uite la niste nimicuri de oameni in varsta ce spun lucruri de genul acesta....Eu sunt cu mult mai mic decat voi si vorbesc mult mai elevat ca voi si am mult mai multa minte in cap ca voi se pare ha ha ha dar va spun eu ca domnul "Tzolea"cum il porecliti dumneavoastra nu a stat ca voi toti si a frecat menta planganduse in stanga si in dreapta ca nu am salariu bun a muncit pe spinarea lui ....cum o fi el e cu mult mai presus decat voi cu mult si niciodata nu o sa-i puteti face nimic (nu mai pot de ras.....oameni in varsta ce au ajuns)

caoboiu (neverificat) said on Joi, 06/01/2011 - 23:21:

lucrurile sunt simple....doar sa vrea cineva sa le vada...pe hartie toate sunt bune si frumoase(dar in realitate lasa de dorit).Oamenii sunt lasi!!!..iar Tolea ii mai considera si prosti!!!....deci simplu,cine nu este manjit de Tolea sa iasa in fata!!!!....sunt tare curios daca exista :) pe mine ma cheama gion uein!!!

jeak (neverificat) said on Mie, 05/01/2011 - 21:16:

in goana ta dupa gologani ai dat prea multi la o parte

prieten bun (neverificat) said on Mie, 05/01/2011 - 21:09:

Vad ca ati inceput sa prindeti curaj,dar acest curaj trebuia dovedit de mult. Nu trebuia sa va scaldati in mizeria asta pana acum.Eu stiu adevarul,cam despre toate afacerile lui Tolea M.si m-am hotarat sa va ajut,asa ca,domnule T.M. retrage-te cat inca mai poti!.....gandeste-te bine,ai multe mizerii care pot sa iasa, oricand, foarte usor la suprafata!!!....pt ca rahatul intotdeauna pluteste!!!

Anonim (neverificat) said on Mie, 05/01/2011 - 13:45:

Si BANOVITA va sustine, 75% ce-i drept!!!

Colegii de breasla (neverificat) said on Mie, 05/01/2011 - 13:38:

Marinasi...Cez e cu tine...ai tot sprijinul nostru

Electric Branshamentescu (neverificat) said on Joi, 06/01/2011 - 14:18:

V-a dat si voua Mister Tolea cate ceva de Craciun de sunteti asa entuziasti?

Un om corect (neverificat) said on Mie, 05/01/2011 - 13:37:

Domnu Tolea,noi suntem alaturi de dumneavoastra...faceti treaba foarte buna la Nisempra si la SGS....noi tinem cu dumneavoastra...si oricum nu o sa aibe nimeni curaj din cladirea aia sa vorbeasca...aia sunt niste prosti...si bradu l-ati pus foarte bine si straluceste asa frumos!!!

Amicu' (neverificat) said on Mie, 05/01/2011 - 13:31:

Marinasi,stai linistit...astia sunt niste prosti,nu stiu ei de contractele tale cu Cez-ul....sau de lucrarile care le facem noi !!!Habar nu au ce vorbesc...si oricum nu au dovezi, in acte nu apare decat Gutuleanu si Nita....si chiar daca se dovedeste ca-ti sunt apropriati nu au ce sa-ti faca....FORTZA MARINASI!!!!!

Anonymous (neverificat) said on Mar, 04/01/2011 - 13:13:

Sunati fratilor la SGS si spuneti-le ca Tzolea marele si tarele e doar un rahat de capusha nesimtzita!
Daca nu luatzi pozitie, nu se va termina niciodata!
Datzi-l jos pe nemernic!

oameni in varsta ce au trait degeaba (neverificat) said on Joi, 06/01/2011 - 23:20:

domnilor sa ma adresez respectuos desi nu meritati :)) ce vocabular "Tzolea marele si tarele e doar un rahat de capusha nesimtzita" pai daca el este asa voi nici nu o sa ajungeti la nivelul lui voi toti ce vorbiti aiurea sunteti la nivelul subteranului si practic vorbind nici nu ar trebui sa se uite la niste nimicuri de oameni in varsta ce spun lucruri de genul acesta....Eu sunt cu mult mai mic decat voi si vorbesc mult mai elevat ca voi si am mult mai multa minte in cap ca voi se pare ha ha ha dar va spun eu ca domnul "Tzolea"cum il porecliti dumneavoastra nu a stat ca voi toti si a frecat menta planganduse in stanga si in dreapta ca nu am salariu bun a muncit pe spinarea lui ....cum o fi el e cu mult mai presus decat voi cu mult si niciodata nu o sa-i puteti face nimic (nu mai pot de ras.....oameni in varsta ce au ajuns)

Anonymous (neverificat) said on Joi, 30/12/2010 - 01:18:

Dragii mosului,hai sa va explic cum sta treaba...firma Nisempra are 3 asociati,unul dintre ei este sef la COMC SGS(adica fostul biroul de investitii al CEZ-ului)care dispune dupa bunul plac de investitiile facute de aceasta companie si bineinteles ca-si face partea cand e vorba de bani si lucrari(asta o stiu toti constructorii si angajatii CEZ-ului,mai putin directorul lui,domnu Pescaru)asa ca nu prea aveti voi sanse(consumatorii)pt ca SC Nisempra executa,iar sefu lor verifica(ca in familie)...afacerea merge bine de cativa ani cu acceptul unor anumiti oameni din CEZ...SC Nisempra a castigat licitatia pentru bransamentele pe acord cadru,plus alte lucrari de vreo cateva miliarde in toate cele 7 judete ale CEZ-uilui...pe scurt este o firma capusa care suge bani cat poate, fara scrupule!!!Omu face bani grei fara ca nimeni sa-l deranjeze(pana acum).

Anonymous 2 (neverificat) said on Mar, 04/01/2011 - 16:01:

Anonymous, daca esti asa de bine informat de ce te ascunzi sub un nume fals? De ce nu iesi la rampa sa faci public ce stii sau crezi ca stii? Probabil pentru ca esti un angajat frustrat si las?????????????

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.