Poliţie: infracţiuni şi accidente auto, bătăi, accidente de muncă, fraude, furturi

0
No votes yet
 

 INFRACTIUNI LA REGIMULUI CIRCULATIEI

- În ziua de 12.04.2010, ora 16.55, un minor, de 16 ani în timp ce conducea un A.T.V., neînregistrat, pe strada Crişan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontala cu un autoturism condus de Ş. ROBERT, de 32 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care la rândul său, s-a angajat în depăşirea unui alt autovehicul staţionat.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului A.T.V.- ului si a unui alt minor, de 17 ani, din localitatea Drobeta Turnu Severin, in calitate de pasager pe locul din spate al ATV-ului.
Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Faţă de cel in cauză s-au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsiri infractiunui de vatamare corporala din culpa.

- În ziua de 12.04.2010, ora 19.45, politistii mehedinteni, l-au depistat în trafic pe P. COSTINEL, de 27 ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.67, avand permisul de conducere suspendat.
În urma verificărilor politistii au stabilit ca autoturismul avea montate numere false de înmatriculare.
Faţă de P. COSTINEL s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 85 alin.1şi 2 şi art.86 alin.2 din O.U.G.195/2002.

 ALTERCAŢIE

- În ziua de 12.04.2010, ora 16.15, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Salcia au fost sesizaţi de P. TITEL, de 54 ani, cu privire la faptul că a fost agresat fizic în biroul său de S. ADEL, de 35 ani şi S. COSTEL, de 36 ani, ambii din aceeasi localitate.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a politiei care a stabilit ca in urma unor discutii în contradictoriu, intre cei trei barbati a avut loc o altercatie.
P. TITEL a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Faţă de cei în cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiuni de purtare abuzivă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 250 C.P.

 ACCIDENT DE MUNCĂ

- În ziua de 12.04.2010, ora 09.40, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Şimian, au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o societate comercială, din localitatea Şimian, s-a produs un accident de muncă.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care în urma verificarilor efectuate a stabilit ca S. MARIN, de 56 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce efectua lucrări la o instalaţia electrică, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o schelă, de la o înălţime de aproximativ doi metri.
Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
În cauză a fost anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinţi, competent cu cercetarea si luarea masurilor ce se impun.

 ACŢIUNE

- În ziua de 12.04.2010, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Urban, au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu ţigări netimbrate.
În cadrul actiunii poliţiştii l-au depistat pe N. NICOLAE, de 42 ani, din comuna Scorţeşti, judetul Prahova, in timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Drobeta Tr. Severin, în care transporta cantitatea de 1.300 pachete ţigări netimbrate, fără documente legale de provenienţă.
Faţă de cel în cauză s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amendă de 1.000 pentru nerespectarea prevederilor Lg. 12/1990, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

 INFRACTIUNI ECONOMICE

- În ziua de 12.04.2010, poliţiştii din cadrul Serviciului de investigare a fraudelor, au întocmit acte premergătoare fata de Ş. LIDIA, de 30 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 6 din Legea 241/2005.
Aceasta, in perioada noiembrie 2008 – noiembrie 2009, in calitate de administrator la o societate comercială, a calculat, a reţinut şi nu a virat în termenul legal impozite şi contribuiţii cu reţinere la sursă în valoare de 4.100 lei.

- În ziua de 12.04.2010, poliţiştii din cadrul Serviciului de investigare a fraudelor au întocmit acte premergatoarea faţă de S. FERDINAND, de 25 ani, din localitatea Iveşti, judetul Galaţi, sub aspectul savarsirii infractiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215 alin. 3 şi 5 C.P.
Barbatul a fost reţinut pe baza de ordonanta de retinere pentru 24 ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu propunere de arestare preventivă
Acesta, în calitate de administrator la o societate comercială, cu sediul în localitatea Iveşti, a aprovizionat mărfuri de la o altă societate comercială din municipiul Drobeta Turnu Severin. în valoare de 553.791 lei iar pentru a achita contravaloarea acestora, a emis 8 bilete la ordin, fără a avea disponibil în cont.

 CERCETATI PENTRU FURT CALIFICAT

- În ziua de 12.04.2010, desfasurand activitati specifice, poliţiştii din cadrul Biroului investigaţii criminale i-au identificat pe P. GRIGORE, de 45 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, fata de care au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 C. P.
Acesta, în data de 23/24.03.2010, a patruns prin efractie in autoturismul lui U. CRISTINA, din municipiu, de unde a sustras mai multe bunuri.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate .

- În ziua de 12.04.2010, ora 22.25, ofiterul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat de G. LUCIA, de 29 ani, din Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că din holul blocului, doi tineri i-au sustras o bicicletă.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa a politiei care in urma verificarilor i-au identificat pe M. IONEL, de 27 ani şi B.DANIEL, de 35 ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, asupra cărora a fost găsită bicicleta, care a fost recunoscută de partea vătămată.
Fata de cei în cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.208-209 C.P.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si predat partii vatamate.

Technorati Tags:Technorati Tags: accidente auto accidente de muncă ATV bătăi bicicletă Biroului Ordine Publică Urban comerţ ilegal Drobeta Turnu Severin evaziune fiscală fraude furturi infracţiuni Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinţi Iveşti Mehedinţi permisul de conducere suspendat poliţie Salcia Scorţeşti Şimian Ştiri ţigări netimbrate poliţie infracţiuni accidente auto bătăi accidente de muncă fraude furturi ATV Drobeta Turnu Severin permisul

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.