Acţiuni ale poliţiei împotriva comerţului ilicit

0
No votes yet
 

 POLIŢIA MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

 În ziua de 08.09.2010, ora 14.39, Ș. GHEORGHE, de 61 de ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, administrator la o societate comercială, a condus pe DN 67, în localitatea Halînga, judeţul Mehedinţi, un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat din data de 12.08.2010, până la data de 09.12.2010.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile a unui autovehicul, având dreptul de a conduce suspendat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin.2, din OUG 195/2002 R.

 Cu ocazia acţiunii organizate si executate de ofiţerii Serviciului de investigarea fraudelor împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Mehedinţi, pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit cu produse agro – alimentare, au fost verificate 4 societăţi comerciale, 14 mijloace de transport, legitimate 19 persoane fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2500 lei.

 În ziua de 08.09.2010, grupul de lucru constituit la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, , în baza planului naţional ,,White Smoke”, acţionând pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin l-a depistat pe Bulevardul Revoluţiei 16 – 22 Decembrie 1989 şi în zona Podul Gruii pe N. GABRIEL, de 21 ani şi B. ROBERT, de 32 ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu Severin, care comercializau un număr de 79 pachete ţigarete netimbrate, de provenienţă străină.
Faţă de cele două persoane s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990 iar cantitatea de 79 pachete de ţigarete a fost confiscată.

 POLIŢIA ORAŞULUI STREHAIA

 În data de 08.09.2010, în intervalul orar 22.00 – 24.00, poliţiştii oraşului Strehaia şi cei din cadrul posturilor de poliţie arondate, au organizat o acţiune în vederea descoperirii şi combaterii infracţiunilor de natură judiciară, economică şi la regimul circulaţiei rutiere, pe raza localităţilor Strehaia, Bîcleş, Dumbrava, Corcova, Floreşti, Greci, Stîngăceaua, Tîmna şi Voloiac, ocazie cu care au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4650 lei, fiind controlate 38 de autovehicule şi legitimate 34 de personae.

EXEMPLU: În aceeaşi zi, la ora 21.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia, l-au depistat pe C. CONSTANTIN ,de 60 ani, din oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din oraşul Strehaia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 87 alin.1 din OUG 195/2002,

COMPARTIMENTUL DE RELATII PUBLICE SI PRESA AL IPJ MEHEDINŢI

Technorati Tags:Technorati Tags: Justiţie autoturism Baia de Aramă Bîcleş comerţul ilicit Corcova Drobeta Turnu Severin Dumbrava evaziunea fiscala Floresti Greci Halînga judetul Mehedinti Mehedinţi poliţie produse agro – alimentare sancţiuni contravenţionale Stîngăceaua Ştiri Strehaia ţigarete netimbrate Tîmna Voloiac WHITE SMOKE poliţie comerţul ilicit Baia de Aramă judeţul Mehedinţi Halînga autoturism evaziunea fiscala produse

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.