Evaziune fiscală, delapidare, furt calificat, distrugere prin incendiere şi ameninţare

0
No votes yet
 

Trei persoane care posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni, identificate şi reţinute de poliţiştii mehedinţeni.

Poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale au identificat şi reţinut ultimele 24 de ore, trei persoane care posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea mai multor infracţiuni.

În mai puţin de o oră de la comunicarea mandatelor, oamenii legii au identificat, reţinut şi introdus în arestul IPJ Mehedinţi, în baza unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pe B. CONSTANTIN, de 55 ani, C. ION, de 41 ani, ambii din judeţul Mehedinţi şi pe L. IOANA, de 40 ani, din judeţul Dolj.Cele trei persoane erau căutate de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare, furt calificat, distrugere prin incendiere şi ameninţare.

Una dintre persoanele căutate şi reţinute de poliţişti este B. CONSTANTIN, de 55 ani, reprezentant al administraţiei publice locale dintr-o comună mehedinţeană, care în perioada 2003-2004, în calitate de administrator la o societate comercială nu şi-a îndeplinit obligaţiile fiscale, realizând venituri în cuantum de 2.000.000 lei. Bărbatul posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani şi nu s-a sustras punerii în executare a acestuia. Acesta a fost încarcerat în arestul I.P.J. Mehedinţi, urmând a fi transferat în sistemul penitenciar.

O altă persoană identificată de oamenii legii este L. IOANA, de 40 ani, din judeţul Dolj, căutată de poliţişti întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 1 an închisoare pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat. În anul 2009, femeia a pătruns într-o locuintă din judeţul Dolj de unde a sustras mai multe bunuri, care ulterior au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Persoana în cauză a mai suferit condamnări în anul 2008 pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni. Femeia a fost depistată de poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale în colaborare cu agenţii Postului de poliţie din localitatea Hinova, urmând a fi încarcerată în sistemul penitentiar.

C. ION, de 41 ani, din judeţul Mehedinţi, era căutat de poliţişti întrucât în anul 2008 a distrus prin incendiere mai multe dependinţe, în care erau depozitate furaje, ce aparţineau lui G. ELENA, din comuna Stîngăceaua, judeţul Mehedinţi.

Bărbatul a ameninţat-o pe partea vătămată cu incendierea autovehiculului, drept pentru care instanţa de judecată la condamnat la 1 an închisoare.

C. ION a fost reţinut de poliţişti şi încarcerat în arestul IPJ Mehedinţi, urmând a fi transferat în sistemul penitenciar, în vederea executării pedepsei.

Technorati Tags:Technorati Tags: administrator ameninţare delapidare distrugere prin incendiere evaziune fiscală furt calificat inchisoare IPJ Mehedinţi judetul Mehedinti Mehedinţi societate comercială Stîngăceaua Ştiri închisoare evaziune fiscală delapidare furt calificat distrugere prin incendiere ameninţare administrator

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.