Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş, pe Stadionul Municipal Drobeta

OpenID login failed.
0
No votes yet
Your rating: None

Sigla Universitatea Craiova

Astăzi la ora 14.00 Universitatea Craiova va debuta pe noul stadion, nou atât pentru Universitatea Craiova cât şi pentru severineni. Formaţiile proabile care vor fi aliniate la start sunt:

Pentru Gaz Metan Mediaş: Buchta - Kratochvil, Fl. Lazăr, Kubutia, Buzean - Kubala, Hoban, Todea, Pîrvulescu - Dudiţă, Liţu. Antrenor: Cristian Pustai.

Pentru Universitatea Craiova: S. Lung - Bădoi, V. Găman, Iliev, Bălace - Prepeliţă, Paunovic, Trică, Gîngioveanu - M. Costea, Fl. Costea. Antrenor: Mark Wotte.

Arbitri: V. Berbecaru - V. Marinescu, E. Crîngaşu.

Fanii craioveni au anunţat că nu vor veni la meci, în semn de protest pentru derularea jocurilor pe Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin în loc de Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Comitetul Executiv al FRF a decis ca Universitatea Craiova are dreptul sa joace meciurile de acasa pe arena din Drobeta Turnu Severin, cu toate ca primarul Craiovei, Antonie Solomon si-a dat acordul ca Universitatea sa evolueze in continuare pe stadionul Ion Oblemenco.

"Cu un ochi plang, cu unul rad. In timp se va dovedi si mai concret cine e vinovat pentru aceasta mutare. La Severin oricum suntem ca acasa, sa nu uitam ce reprezinta sigla de pe tricoul jucatorilor. Ne incadram in regiunea din interiorul siglei, Oltenia. Actul lui Solomon nu are nicio valoare. E doar un act prin care isi da acordul, dar nu e legal, nu e suficient. Trebuie un act de concesiune sau inchiriere. Nu cred ca vom reveni pe arena Ion Oblemenco atata timp cat Primaria e condusa de Solomon", a declarat patronul Universitatii, Adrian Mititelu.

Technorati Tags:Technorati Tags: Adrian Mititelu Antonie Solomon Craiova Drobeta Drobeta Turnu Severin FRF Gaz Metan Mediaş Ion Oblemenco primarul Stadionul Municipal Universitatea Craiova Universitatea Craiova Drobeta Turnu Severin Universitatea Craiova Gaz Metan Mediaş Stadionul Municipal Drobeta Drobeta Turnu Severin Ion Oblemenco Craiova

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.