Poliţie: infracţiuni auto, furturi, minori, incendii, comerţ ilicit

0
No votes yet
 

 INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI
- În ziua de 20.01.2010, ora 11.55, poliţiştii din cadrul Serviciului rutier, l-au depistat în trafic pe M. EMIL, de 24 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Crişan, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie .
Fată de cel în cauză, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art.86 alin 1 din O.U.G.195/2002.
- În ziua de 20.01.2010, ora 17.10, poliţiştii din cadrul Serviciului rutier l-au depista în trafic pe D. ALIN, de 28 ani, din comuna Cujmir, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 56 A, având valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată.
Faţă de cel în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.85 alin 1 din O.U.G.195/2002.
- În ziua de 21.01.2010, ora 02.00, poliţiştii din cadrul Serviciului rutier l-au depistat în trafic pe Ş. COSTEL, de 31 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie .
Faţă de cel în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art.86 alin 1 din O.U.G.195/2002.
 CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT
- În ziua de 20.01.2010, ora 16.30, poliţiştii orşoveni, desfăşurând activităţi specifice, l-au prins în flagrant pe C.VALENTIN, de 25 ani, din municipiul Orşova, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri, din incinta unei societăţi comerciale.
Prejudiciul, în valoare de 200 lei, a fost recuperat în totalitate si restituit părţii vătămate.
Faţă de cel în cauză s-au acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 C.P.
 DECES
-În ziua de 20.01.2010, ora 10.00, agenţii Postului de poliţie Husnicioara, au fost sesizaţi de P. PAVEL, de 62 ani, din comuna Husnicioara, judeţul Mehedinţi cu privire la faptul că P. ELISABETA, de 49 ani, l-a găsit decedat pe vecinul său, J. GHEORGHE, de 61 ani, în curtea locuinţei sale, din aceeaşi localitate.
La faţa locului s-au deplasat echipa operativă a poliţiei pentru efectuarea cercetărilor.
La examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă.
Bărbatul era luat în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace.
Medicul de familie, a emis certificatul medico – legal de constatare a decesului.
 BĂRBAT CU MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI DEPISTAT DE POLIŢIŞTI
- În ziua de 20.01.2010, poliţiştii orşoveni, desfăşurând activităţi specifice, l-au depistat pe G. RĂSVAN, de 31 ani, din comuna Eşelniţa, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, sub aspectul săvârşirii infractiunii prevăzute si pedepsite de art.87 al.1 din OUG 195/2002 R.
Bărbatul a fost reţinut şi depus în arestul Inspactoratului de Poliţie al judetului Mehedinţi.
 MINORĂ ÎNCREDINŢATĂ FAMILIEI
- În ziua de 20.01.2010, ora 21.50, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Tr. Severin, a fost sesizat de A. CAMELIA, de 34 de ani, din comuna Oprişor, cu privire la faptul că fiica sa, minoră, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei, care în urma verificărilor efectuate a identificat minora la domiciliul lui B. CRISTIAN, de 31 ani, din comuna Dîrvari.
Adolescenta a fost încredinţată familiei şi a declarat că a plecat de acasă, pe fondul unor neînţelegeri cu părinţii.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţia legală.
 INCENDIU
- În ziua de 20.01.2010, ora 23.00, agenţii Postului de poliţie Floreşti, au fost sesizaţi cu privire la faptul că la domiciliul lui B. NICOLAE, de 55 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi a izbucnit un incendiu la o dependinţă a gospodăriei.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care a costatat că incendiul fusese stins de către cetăţenii din localitate iar intervenţia pompierilor nu a mai fost necesară.
In urma verificărilor efectuate s-a stabilit că incendiul s-a produs datorită unor defecţiuni la un sursă de încălzire.
În urma incediului nu au fost victime omeneşti sau pagube materiale.
 ACŢIUNE
- În ziua de 20.01.2010, în intervalul orar 10.00 – 12.00 şi 16.00 – 18.00, agenţii Biroului de ordine şi siguranţă publică pentru mediul urban din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, în colaborare cu lucrătorii I.J.J. Mehedinţi şi agenţi de la I.J.P.F Mehedinţi, au executat o acţiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal neautorizat.
Cu această ocazie au fost legitimate 78 de persoane, 56 de producători si societăţi comerciale, fiind atentionate 17 persoane.
Au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale în valoare de 5.040 lei.

Technorati Tags:Technorati Tags: auto autoturism comerţ ilicit comerţ stradal Cujmir Dîrvari Drobeta Turnu Severin Eşelniţa Floresti furturi Husnicioara incendii infracţiuni judetul Mehedinti Mehedinţi minori Oprişor Orşova permis de conducere poliţie Ştiri poliţie infracţiuni auto furturi minori incendii comerţ ilicit Drobeta Turnu Severin autoturism Cujmir

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.