Poliţie: infracţiuni auto, furturi, decese

0
No votes yet
 

 INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI

- În data de 24.01.2010, ora 03.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Vînju Mare, l-au depistat în trafic pe G. ADRIAN, de 27 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 56 A, având permisul de conducere suspendat.
Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât si recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Faţă de cel in cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 86 alin. 2 şi art. 87 alin. 5 din O.U.G. 195/2002 R.

- În data de 24.01.2010, ora 06.35, poliţiştii din cadrul Serviciului rutier l-au depistat în trafic pe T. NICOLAE, de 23 ani, din comuna Husnicioara, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Salcâmilor, din municipiul Orşova, după ce consumase băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Faţă de cel în cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 87, al. 1 din O.U.G. 195/2002 R.

- În data de 24.01.2010, ora 14.30, poliţiştii din cadrul Serviciului rutier l-au depistat in trafic pe R. ŞTEFAN, de 31 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Orly, din municipiu, fără a poseda permis de conducere .
Faţă de cel in cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 R.

- În ziua de 24.01.2010, ora 15.40, poliţiştii din cadrul Biroului rutier l-au depista in trafic pe U. RĂZVAN, de 28 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, având valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată.
Faţă de cel in cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 85 alin. 2 din O.U.G. 195/2002 R.

 CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

- În ziua de 24.01.2010, ora 10.00, agenţii Postului de poliţie Căzăneşti, au fost sesizaţi de S. EUGEN, de 39 ani, din comună, cu privire la faptul că în noaptea de 23/24.01.2010, în intervalul orar 21.00 – 08.00, persoane necunoscute i-au sustras 7 kg carne de porc din afumătoare.
La fata locului s-a deplasat echipa operativă a politiei care in urma verificărilor efectuate l-au identificat pe R. ALEXANDRU, de 42 ani, din comuna Căzăneşti, judeţul Mehedinţi.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit părtii vătămate.
Faţă de cel in cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208 - 209 Cod penal.

- În data de 25.01.2010, ora 01.15, poliţiştii din cadrul Biroului rutier l-au depistat in trafic pe M. PAUL, de 23 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Walter Mărăcineanu, fără a poseda permis de conducere.
Faţă de cel în cauză s-au intocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 1 şi din O.U.G.195/2002R.

- În data de 25.01.2010, ora 02.10, poliţiştii de la Biroul rutier l-au depistat în trafic pe B. GEORGE, de 25 ani, din comuna Gîrla Mare, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, după ce consumase băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge in vedera stabilirii cu exactiate a alcolemiei.
Faţă de cel in cauză s-au intocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 R.

 DECESE

- În ziua de 24.01.2010, ora 12.45, agenţii Postului de poliţie Malovăţ, au fost sesizaţi de M. ELENA, de 58 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că D. DUMITRU, de 61 ani, a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale din comună.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei pentru efectuarea cercetărilor.
La examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violentă.
Medicul de familie a eliberat certificatul constatator de deces.

- În seara zilei de 24.01.2010, ora 21.00, agenţii Postului de poliţie Şişeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că S. CONSTANTIN, de 82 ani, din comuna Şişeşti, a fost găsit decedat la domiciliul său.
La fata locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei care in urma verificarilor a constatat că uşa de la intrarea în locuinţă era asigurată pe interior cu un sistem tip yală, cheia fiind introdusă în butuc iar pentru pătrunderea în locuinţă membrii familiei au recurs la spargerea unui geam.
La examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat ca acesta nu prezintă urme de violenta.
Medicul de familie, urmează ca în cursul zilei de 25.01.2010, să elibereze certificatul constatator de deces.

Technorati Tags:Technorati Tags: alcoolemie alcooltest autoturism bauturi alcoolice carne de porc Căzăneşti decese Drobeta Turnu Severin furturi Gîrla Mare Husnicioara infracţiuni auto Malovăţ Mehedinţi Orşova permisul de conducere poliţie Şimian Şişeşti Ştiri violenţă poliţie infracţiuni auto furturi decese Şimian permisul de conducere alcooltest alcoolemie Husnicioara

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.