Cei mai bogaţi mehedinţeni în 2010 (varianta oficială!)

0
No votes yet
Your rating: None

Locul 1: Cristian Cican

Hotel Meridian CCCristian Cican are o avere de 9-10 milioane de euro, potrivit topului „Forbes 500 miliardari“, ediţia 2010, şi este proprietarul companiei Meridian CC, alături de soţia sa Cristina.

Domenii diverse de activitate: retail (principalul business), producţie şi turism, producţie de plăci pentru pavaj, realizarea şi comercializarea de fântâni arteziene.

Investiţii: compania Meridian CC, angrouri şi magazine en detail în patru oraşe din ţară: Orşova, unde se află şi reşedinţa soţilor Cican, Drobeta- Turnu Severin, Târgu Jiu şi Timişoara. Magazinul Splendid, şi un hotel de trei stele, un centru de cumpărături.

Locul 2: Constantin Isvoranu

ConstructiiConstantin Isvoranu este cunoscut pentru afacerile pe pieţele de transporturi şi de construcţii.

Este proprietarul companiei Alpha Construct Sistem -  transporturi urbane suburbane şi metropolitane de călători, cu o cifră de afaceri de peste 13 milioane de euro şi un profit de 0,5 milioane de euro. Compania are un număr de circa 330 de angajaţi.

Locul 3: Constantin Bădescu

AutogaraConstantin Bădescu este unul din afaceriştii cei mai influenţi din Mehedinţi, proprietarul mai multor firme de transport local şi regional, şi activităţi în domenii precum distribuţia de produse alimentare şi băuturi, restaurante şi chiar construcţii.

Principala firmă este societatea de transport Trans Baco cu sediul în Drobeta Turnu Severin şi o cifră de afaceri în 2009 de 12,6 milioane de euro, în creştere de la 8,2 milioane de euro în 2008 şi un profit de aproximativ 300.000 de euro, în scădere de la 1,55 milioane de euro în 2008.

Bădescu mai este acţionar şi la firma Transport Public Urban Drobeta SA, care în 2009 a avut o cifră de afaceri de 3,86 milioane de euro.

Technorati Tags:Technorati Tags: Alpha Construct Sistem cei mai bogaţi Companii Constantin Bădescu Constantin Isvoranu Cristian Cican magazinul Splendid mehedinţeni Mehedinţi Meridian CC topul Forbes 500 miliardari Trans Baco Transport Public Urban Drobeta SA cei mai bogaţi mehedinţeni Cristian Cican topul Forbes 500 miliardari Meridian CC Magazinul Splendid

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.