Minori în derivă - furturi de autoturisme

5
Average: 5 (1 vote)
 

Astăzi, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 01.08, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Tr. Severin a fost sesizat telefonic de către un cetăţean cu privire la faptul că pe strada Carpaţi din municipiu, o persoană forţează portierele mai multor autoturisme.

Echipa operativă de la I.P.J. Mehedinţi s-a deplasat la faţa locului, iar în urma discuţiilor avute cu proprietarul unuia dintre autoturisme, a stabilit că este vorba despre două persoane care, au părăsit locul faptei cu un autoturism.

Desfăşurând activităţi specifice, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul pe DN6 la km 345+300, iar în urma filtrelor efectuate în zona cartierului Gura Văii i-au depistat pe cei doi minori în apropierea staţiei CFR din localitate..

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cei în cauză pe timpul deplasării au avariat autoturismul şi l-au abandonat în locul în care a fost găsit de poliţişti. Fiind testaţi cu aparatul etilotest, în cazul lui G.S. acesta a indicat o concentraţie alcoolică de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată recoltându-i-se şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În prezent cercetările continuă, cu cei doi minori în libertate, iar autoturismul a fost predat părţii vătămate.

Faţă de G.S. şi C.E. poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 86 alin. 1 şi 89 din O.U.G. 195/2002 R, furt calificat şi tentativă la furt calificat fapte prevăzute de art. 208-209 C.P.

Technorati Tags:Technorati Tags: Justiţie alcool autoturisme Drobeta Tr. Severin furt I.P.J. Mehedinţi minori permis de conducere poliţia municipiului poliţişti spargeri Ştiri strada Carpaţi Drobeta Turnu Severin Social minori spargeri autoturisme Poliţia municipiului Drobeta Tr. Severin strada Carpaţi I.P.J. Mehedinţi poliţişti

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.