Romulus Vâlcu cercetat penal pentru scandal în bar

0
No votes yet
 

Romulus Vâlcu, vicepreşedintele PNL Mehedinţi şi consilier municipal în Consiliul Local Dr. Tr. Severin, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de lovire, după ce, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02:00, a fost implicat într-un scandal într-un bar din municipiu, potrivit NewsIn.

Potrivit unor martori oculari, consilierul local Romulus Vâlcu, în vârstă de 39 de ani, împreună cu fratele său, Emil Cornel Vâlcu, de 37 de ani, preşedintele PNL Mehedinţi, Liviu Mazilu, şi alţi bărbaţi se aflau la o masă în barul „Procesul Etapei". La o masă alăturată se afla patronul localului Alexandru Mimiş, şi el membru PNL, împreună cu finul său, Eugen Gheorgheci, în vârstă de 30 de ani, fiul unui om de afaceri local. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, Eugen Gheorgheci şi fraţii Vâlcu au început să se certe, iar de aici şi până a se lua la bătaie nu a mai fost decât un pas.

În urma loviturilor primite, Eugen Gheorgheci a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, iar în cursul dimineţii de vineri a depus plângere penală împotriva celor doi fraţi Vâlcu.

Vicepreşedintele PNL Mehedinţi Romulus Vâlcu s-a ales în urma acestui scandal cu o amendă de 200 de lei de la poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe. (România Liberă)

Technorati Tags:Technorati Tags: Monden Alexandru Mimiş bar cercetat penal consilier municipal Consiliul Local Dr. Tr. Severin Emil Cornel Vâlcu Eugen Gheorgheci Liviu Mazilu plângere penală PNL Mehedinţi Procesul Etapei Romulus Vâlcu scandal Ştiri Drobeta Turnu Severin Romulus Vâlcu cercetat penal scandal bar PNL Mehedinţi consilier municipal Consiliul Local Dr. Tr. Severin

No comments yet

Publică un comentariu nou

Google Friend Connect (leave a quick comment)
loading...
Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.